- Дописи: 1177
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
тут форум, тут всі звичайні дописувачі, які вислювлюють свою думку. А доводити чи спростовувати щось маєш ти, чи то пак міфологічні "ми", так як саме ви вважаєте себе журналістами. Подавайте інформацію відкрито, з офіційних джерел - ніяких питань не буде. А інкаше вибачай, у людей виникають сумніви, і не потрібно їх за це банити.що за стільки часу ніхто спростувати наші матеріали ніхто так і не зміг
а хто ти такий, щоб трактувати, що таке правда ? Ну справді, без образ ?Якщо на боці якоїсь політичної сили в конкретному випадку правда, то який сенс вигадувати паралельну реальність?
правильно, просто донести, без всяких власних трактувань і домислів. А то виходить як в останній статті "Концесійний договір..." - одні мітингувальники приїхали примусово, а інші прям таки всі "добровольці" ))У нас задача не сподобатись читачу, а донести правдиву інформацію, подобається вона вам чи ні.
Отут ти помиляєшся, ми нікому і нічого не маємо доводити. Ми донесли інформацію, попередньо розжувавши якщо є потреба. Інформація подано відкрито, а офіційні джерела не завжди дають правдиву інформацію, ми самі її перевіряємо. Якщо у людей є сумніви, то вони мають аргументовано висловити свої претензії, якщо це чергові "фуу...продались", то буду банити і байдуже, що там про це забанені подумають.тут форум, тут всі звичайні дописувачі, які вислювлюють свою думку. А доводити чи спростовувати щось маєш ти, чи то пак міфологічні "ми", так як саме ви вважаєте себе журналістами. Подавайте інформацію відкрито, з офіційних джерел - ніяких питань не буде. А інкаше вибачай, у людей виникають сумніви, і не потрібно їх за це банити.
Я той хто дізнається інформацію із першоджерел і знаходиться постійно поряд важливих процесів у місті. Тому подобається чи ні, але про події знаю дещо більше за інших, мене мало обходить думка диванних коментаторів.а хто ти такий, щоб трактувати, що таке правда ? Ну справді, без образ ?
Ну от бачиш, ти сам палишся зі своєю упередженістю. Тобі кругом будуть ввижатись домисли, якщо йдеться про Свободу. А я спілкуюсь і з одними і іншими, і якщо я пишу щось, то я у цьому впевнений. Якщо ти не віриш моїм словам, то будь ласка, пошукай на фото, може знайдеш якихось знайомих, запитай у них як було, а тоді вже звинувачуй мене.правильно, просто донести, без всяких власних трактувань і домислів. А то виходить як в останній статті "Концесійний договір..." - одні мітингувальники приїхали примусово, а інші прям таки всі "добровольці" ))
Не потрібно нічого кидати. Проте варто все таки дослухатися до конструктивної критики. Повір мені, більшість з тих, хто критикує, хочуть того, що й ти - зробити сайт кращим.Знаєш що саме прикро? Коли от ти і інші пишете різну дурню без доказів і не подумавши, то все більше наш колектив задумується, а чи вартує воно того. Нам тут гроші чемоданами не носять і сайт досі є дотаційним. Люди працюють за ідею, вони сподіваються змінити щось своєму місті на краще, а коли люди не хочуть думати головою і несвідомо транслюють меседжі відвертих покидьків, то реально хочеться все кинути до бісової матері.
Цілком погоджуюсь, але акцентую увагу на слові "конструктивну". Будь ласка підкріплюйте свою критику конкретними прикладами та доказами, а якщо таких не маєте, то подумайте тричі чи варто щось писати. Занадто багато недругів у сайту, тому виокремити реальну щиру критику від наклепів все важче.Проте варто все таки дослухатися до конструктивної критики.
А от знаєш, а от ми тут всі сидимо і думаємо - а як би це місце де ми живем ще більше в гній закопати? Нам же не не хочеться краще, це тільки "толі і твоїй молодій команді"....Люди працюють за ідею, вони сподіваються змінити щось своєму місті на краще,
Угу, скажи це Мустафі Найєму, Андрію Куликову чи покійному Георгію Гонгадзе. А взагалі не хотів тебе розчаровувати, але ось почитайне просто більшість, а абсолютно всі журналісти в Україні (підкреслюю - журналісти, а не активісти) або мають потрібний диплом, або проходять навчання (практику) за потрібним фахом.
Це як сильно мені треба бахнутись в сосну шоб дослухатись порад кремлівського пропагандиста.прослухайте на цю тему того ж Соловьова
Та усміхайся ти скільки хочеш (ще й пореготіти можеш), але шила в мішку все одно не сховаєш))) Про "був на місці події" - я вже наводив в одному обговоренню цитату людини, я ка дійсно була на місці описуваної події і сказала що сайт подає недостовірну інформацію.Нічого особистого, але коли людина з дивану кидає мені звинувачення в упередженості, то це викликає лише усмішку.
Ну, не хтів би, не писав би, так що не роби тут з себе добродія)))А взагалі не хотів тебе розчаровувати, але ось почитай
По-перше, будь-чиї думки про журналістику не мають ніякого відношення до кремлівської пропагади. Це вже трохи на хворобу схоже - кидатись на людину тільки тому що в нього неукраїнське прізвище.Це як сильно мені треба бахнутись в сосну шоб дослухатись порад кремлівського пропагандиста.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua