Гвалт! Продажний сайт!
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Вже дістали одні і ті самі коментарі від одних і тих же персон кругом де лише можна по сайту. Будь яка тема зводиться до одного і того самого - сайт продажний, а Островський отримує чемодани кеша від Свободи, міської ради, районної ради і ще бо зна яких ненавісних пересічному хейтеру закладів. Тому будемо цю анархію завершувати.
Всі оффтоп коментарі чи пости на форумі, про нібито продажний сайт будуть видалятись, а автори банитись. Маєте якісь аргументовані звинувачення? - залишайте їх тут і лише тут. Якщо ви не маєте поваги до праці інших, то це не означає, що редакція сайту дасть вам змогу засирати весь свій сайт вашими заздрощами та злістю.
На конструктивну критику давно не сподіваюсь, але із задоволенням поржу і чергових марних спроб дискредитувати саме відвідуване ЗМІ Шепетівки.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
будемо цю анархію завершувати
Путин подписал изменения в закон о митингах
В Севастополе Россия первым делом запрещает проведение митингов[/quote]
Маєте якісь аргументовані звинувачення? - залишайте їх тут і лише тут
Проводить протестные мероприятия в Севастополе теперь можно будет в трёх отдаленных от центра города местах. Соответствующее распоряжение правительства подписал вчера, 17 августа, губернатор Сергей Меняйло.
Всі оффтоп коментарі чи пости на форумі, про нібито продажний сайт будуть видалятись, а автори банитись
В России впервые судят нарушителей закона о митингах
Врачам Забайкальского края в РФ запретили критиковать власть
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Островський О.В. пише: а Островський отримує чемодани кеша від Свободи, міської ради, районної ради і ще бо зна яких ненавісних пересічному хейтеру закладів. Тому будемо цю анархію завершувати.
Блін теж хочу бути модератором, нехай ще мені занесуть чемоданчик.
А нафіга завершувати анархію, анархія мама ... далі по тексту.
Ось видалять повідомлення які не порушують правила порталу то вже не є демократично. Але якщо порушують то без питань :Р
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
У нас взагалі політика банити та видаляти повідомлення лише у крайньому випадку, більше того повідомлення не видаляються а просто забирають з публікації, щоб в разі якщо хтось почне нити, що у нас цензура, то ми наочно показали, що повідомлення було видалено не дарма.Ось видалять повідомлення які не порушують правила порталу то вже не є демократично. Але якщо порушують то без питань :Р
Я ще можу зрозуміти оцих всіх хейтерів з Енергоінвесту, наркоконтроля і тд. Цей сайт єдиний із всіх ЗМІ Шепетівки, який показує їх справжнє обличчя.
А от взагалі не можу зрозуміти оцих всіх садомазохістів, які більше 10 років щодня заходять на "продажний" сайт і постійно жаліються на адміністрацію. Жоден досі не навів хоча б примарний доказ своїх слів чи хоча б факти, які спростовували наші матеріали. Таке враження, що хтось їм добряче їздить по вухам хтось із груп людей, яких я перелічив вище.
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Оффтоп:Островський О.В. пише: більше 10 років
щоднязаходять на "продажний" сайт
- Anykey
- Платиновий учасник
В такому разі поверни, будь ласка мої повідомлення і дай відповідь на два запитання: хто такі "ми" , і чого "не дарма" вони (повідомлення) були видалені.Островський О.В. пише:
У нас взагалі політика банити та видаляти повідомлення лише у крайньому випадку, більше того повідомлення не видаляються а просто забирають з публікації, щоб в разі якщо хтось почне нити, що у нас цензура, то ми наочно показали, що повідомлення було видалено не дарма.Ось видалять повідомлення які не порушують правила порталу то вже не є демократично. Але якщо порушують то без питань :Р
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Так само у сайту є власник, якого ви звикли називати адміністратор. Хоча насправді під акаунтом адміністратора пишуть всі журналісти, особливо ті хто займається новинами, я до речі в тому числі. Передбачаючи твоє запитання чому не пишуть під власним ім'ям, то на те є причини: хтось працює в газеті і не хоче щоб керівництво знало про їх підробіток, хтось просто дивиться на те, як мене поливають брудом і не хоче собі тієї ж участі, і тд.
А так я є частиною редакції сайту, тому я пишу "ми", в разі якщо зачіпають наші інтереси. Сподіваюсь все зрозуміло?
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник