Ми вимкнули вбудований лічильник переглядів сторінок

  • admin
  • admin аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
Більше
29 вер. 2014 02:31 - 29 вер. 2014 02:33 #93801 від admin
Ми тут отримали в особисті повідомлення запитання про причину відімкнення лічильника показів в блогах. Гадаємо відповідь буде цікава всім, тому публікуємо відповідь тут.

Вбудований лічильник переглядів в новинах та статтях був вимкнений ще з самого початку, до вимкнення в блогах дібрались лише зараз, в найближчому майбутньому доведеться це мабуть зробити і на форумі. Справа в тому, що лічильники двигунця сайту показують лише приблизні цифри і вони рідко збігаються з реальністю. Це повязано з вбудованою системою кешування сайту.

Тобто у нас був вибір - швидкодія сайту або лічильник переглядів, ви вирішили, що швидкість завантаження сторінок є пріоритетнішою.

Але це не означає, що підрахунок переглядів сторінок не ведеться :) Ця місія цілком покладена на плечі Google Analytics, що дає змогу не лише зекономати на наших ресурсах, але вести більш детальний аналіз поведінки користувачів. Ми би з радістю вбудували ці данні на сайт, але нажаль поки що чомусь корпорація Google не зробила таких інструментів.

Якщо хтось з наших блогерів бажає дізнатись скільки людей переглянули його допис, ми можемо надати таку інформацію по запиту.

Якщо у вас виникли ще якісь запитання з цього приводу, з радістю вам відповім.
Останнє редагування: 29 вер. 2014 02:33 ким admin.
Ці користувачі подякували: Dj Os

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.116 секунд
0
репостів
0
репостів