- Дописи: 42
- Подяка отримана: 24
LuK пише: як варіант - позичити палатки у базарників.в них без символіки)))
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Тю-ю-ю-ю-ю-ю, и в мыслях не былоDj Os пише: Ёмигрант, харе тут тролити, не до цього зараз.
Питав!!! І не раз питав!!! Я взагалі то депутат районної ради!!! Але питав!!! І в мера в кабінеті сиділи!!! І за Проспект говорили!!! Але депутатська більшість в мера!!! Ти б краще спитав депутатів від ПР разом із тушками, чого вони голосують за рішення, які направлені проти тих хто за них голосував!!! І чого немає діалогу по розподілу коштів, прикладом, на ті самі дороги!!! Чому одноосібно мером приймаються рішення, а депутати виступають лише статистами в підніманні рук!!! Де совість людська їх та страх перед народом, що їх обирав!! Ось що спитай!!! Це перше!!!kredit пише: Хтось зверху писав що ми боїмося спитати мера про 10 млн. потрачених на Проспет, так відповідаю - а наша "опозиція" для чого, а лише для того щоб горлати і мітинги собирати з партійною символікою.
Хочу спитати Пономарьова - а ти питав мера де і на що 10 млн., чи ваша робота заключається в самопіарі і звітах про виконану роботу для Тимошенко ?
Нихрена ты не депутатSerg_Ponomarev пише: Я ніколи не зрозумію людей які рятуючи власну шкуру чинять біду для людей!!
Ёмигрант пише:
Нихрена ты не депутатSerg_Ponomarev пише: Я ніколи не зрозумію людей які рятуючи власну шкуру чинять біду для людей!!
А если и депутат - то не на долго - сожрет тебя система. Хотя за ТАКОЙ строй мысли - ты б\п достоин уважения; +адин тебе
![]()
Шепетоква - вперде!!!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua