"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- LuK
- Адміністратор
зміна президента не означає що все зміниться в кращу сторону.
Очевидно що за цим всім, що зараз коїться, стоїть третя сила .Яка використовує ту саму опозицію .
Якщо президент і зміниться,кукловоди (сірі кардинали) лишаться ті самі
- kredit
- Платиновий учасник
- Дописи: 382
- Подяка отримана: 87
цікаво, а кому ж ви владу передасте??? Розвалить країну теперішня загранічна опозиція остаточно. Кличко - в Німеччину, Арсеній - в Ізраїль.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Lego
- Платиновий учасник
Если послушать скептиков евроинтеграции, противников митингов, российские СМИ, вас, некоторые Шепетовчане, то складывается мнение, что в Украине ВСЕГДА буде жопа!
И нам только что и остается, так это вздыхать и говорить как сейчас хреново... но лучше нихера не делать, потому, что станет еще хуже!
Возникает вопрос - Мы бл**ть нация или член собачий????
"Ми щирі українці"! Но на выборы не пойдем - там все куплено, парламент выбирать не будем - тем более куплено, возражать на счет произвола властей на местах - вообще гиблое дело! Майдан? Мы шо быдло купленное????
Мы же окуительные мыслители и стратеги! Просчитали все на перед и нам не гоже бегать и суетиться. Все и идет по плану. Тем более, что за нас все просчитали - Гамнюковичи, Азировы, штаты, евреи, фашисты (список дополните сами). Нам осталось только ждать "светлое будущее".
Народ что с вами? Вам осталось только на голову нагадить, а так, уже как хотели, так вас и поимели! И то, после этого вы будете радоваться, что тепленькое сверху
Для кого-то этот пост может показаться резким и т.д. Я стараюсь держаться подальше от
Первый раз поймал на мысли, что согласен со словами некого из форумчан - Этого мы (украинцы) и заслуживаем! Если мы не видим в том же майдане возможность хоть как-то пошатнуть эту свиноферму. Действительно, зачем?
Пусть дальше чавкают у корыт, строят резиденции, покупают вертолеты. А то придут злые дяди из ЕС и США и сделают а-та-та!
Лучше продолжать
Все... ушел в запой...
- Symbioz
- Платиновий учасник
Lego пише: Я поражаюсь одному:
Если послушать скептиков ... блл-бла-бла ...Все... ушел в запой...
І так кожен другий говорить, реально. Я сам так полюбляв іншим говорити, які починали розповідати на кшталт: "Та що ми зможемо...", "Все одно нічого не зміниться", тощо.
Наразі я впевнений в одному - в нашого народу є потенціал, є бажання щось змінити, є сподівання. Проте немає одного - немає лідера, який міг ми направити вектор цієї людської "народної" енергії в належному напрямку, а без цього і майдан, і євромайдан, а точніше натовп сповнений енергією - це лише (вибачте, не хочу нікого образити, просто не можу підібрати інше слово) - стадо/маріонетки якими можна маніпулювати різними методами.
Немає наразі тієї людини - ЄДИНОЇ, за якою міг би піти наш народ з відкритим серцем, з довірою, з надією в покращення.
А зараз на майдані - лише кипляча енергією народна сила, і розгублена опозиція, яка теж не чекала на таке народне волевиявлення.
ІМХО
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Lego
- Платиновий учасник
Посидим... подождем... авось случиться второе пришествие сына господня... а пока я спать/трезветь/лечиться
Одна просьба - разбудите, когда сие диво произойдет, ок?
Буду очень благодарен!
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
- Symbioz
- Платиновий учасник
muko пише: Всі казали шо майдану не буде без лідера...але ж якось і без тріо того справлялись до цього, оцей плач шо без лідера ми все просрем фігня.
Не просрем, просто нічого не виграємо. В кращому випадку Азарова змінимо на Арбузова і відсотків 5 зі 100, що усунемо "Проффесора". А саме питання з євроінтеграцією вирішиться саме - якщо рашка погіршить нам умови співпраці, вернемось хутенько до підписання угоди, нічого не запропонує - чекатимемо 15 року.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор