"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
За какие шиши проводить мероприятия подобного масштаба?Dj Os пише: головне шоб майдан зараз добився повного перезавантаження - кабінет міністрів, парламент і президент.
С каждого майданщика по 10 000 гривен сбрить? Или засунуть паяльник в очко Яныку, Ахметову и прочим, чтоб спизженные деньги отдали? Но это же не эуропейские методы.....
Шепетоква - вперде!!!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Ёмигрант
Шепетоква - вперде!!!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А головне перед виборами узгодити правила гри, шоб не було узурпації влади, повинні бути важелі та противаги, тоді буде толк.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Ёмигрант пише: Нет, я хочу сказать что НЕТ принципиальной разницы между ЭТИМИ упырями и ТЕМ упырями, ... в том-то вся и беда...
Підтримаю Ёмигранта. Теж вважаю, що теперішнім методом "євромайдану" зможемо зробити тільки зміну масок/морд/капіталів (частково до певних змін це звичайно призведе, але не таких, які потрібні народу).
Так потрібно "налякати" керівництво держави (теперішнє/майбутнє), щоб розуміли, що можуть втратити не просто довіру народу, а й найцінніше.
Ми так тут гарно вміємо говорити, а в своєму місті навіть боїмося місцевого очільника запитати на що витрачені 10 млн.грн., які вже "використані" на ремонт проспекту Мира - особливо ці 10 млн. добре відчутні на перехресті з вул.Чкалова, а навесні і повсій довжині "нововідкапіталенонго" проспекту. Бльо, а ми тут про високі матерії...
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Serg_Ponomarev
- Автор теми
- Старший учасник
- Дописи: 40
- Подяка отримана: 24
І виникло в мене питання:
А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
+380679345775
P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
- Symbioz
- Платиновий учасник
Serg_Ponomarev пише: Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
Спробую допомогти з інтернет каналом для відеретрансляції, тільки потрібно щоб хтось реалізував саму трансляцію, я в цій технології - не дуже... Якщо потрібно щось допомогти матеріально - пиши в лічку.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А можна більш детальніше? Я щось не дуже зрозумів з поста шо це має бути. Чи це буде мітинг чи безстрокова акція?Serg_Ponomarev пише: Друзі!!! Ось сижу і читаю як казали це "бла-бла-бла".......
І виникло в мене питання:
А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
+380679345775
P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
- Ёмигрант
А что ТЫ сделал для хип-хопа? - примерно этот уровеньSerg_Ponomarev пише: А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Ты знаешь, мне как-то сиренево. Сидеть вам в говне довеку. Потому что всю историю душили и гнобили вашего брата хохла. Как не татары, так хазары, как не монголы то поляки, как не поляки, так австрияки......Serg_Ponomarev пише: P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
А моя задача - на историческую родину, в Россию вернуться. И первый шаг, эмиграцию из родного Мухосранска - я уже сделал.
И поверь, Пономарёв, наивность ваших "Майданов" - мне лишь смешна
Шепетоква - вперде!!!