- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Olga@.net пише: Ще одна свиня зявилась, он яку морду відїв чесний не в рот е...атись. Ще один кровопивця народу...ві кажете шо чесний, а його то нехіло спонсорують)))) повірте я це знаю з надійного джерела, шоб йти на вибори треба мати бабло, а стільки скільки в нього є чесно не заробишь
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
LuK пише:
бо їм не дозволять у БК провести збориAlois пише: А чому від "Свободи" ніхто не приїжджає?
Тягнибок вже приїздив....самі бачили якими силами йому вдлась знайти приміщення для виступу.
а потім директора музею за це "спитали"...
а хто на фото сидить на сцені?окрім Сидора
АхахахСофія пише: А що ж тут говорить про ту диво-зустріч? Боже борони! Попуррі брехоль, суржику і примітивізму.
Зато козак він знаний, вишивальник ох-нний і ще лавочку забацав аж 200 метрів. А що - це прямий обовязок міського голови.
Сіромасі нічим занятись, колбасить його уже від тої Славути. Поїде покорять столицю (на жеребчику).
Достойний представник від округу: переймається нагальними проблемами міста. Та й за цим конячим цирком довів бідолашних своїх школяриків, що вони по рівню знань на останньому місті серед міст області. А навіщо їм вчитись, вони, як в странах третоього світу, будуть просто работать, вишивать, лавочки конструювати...
пишіть по темі і ніхто не буде видаляти ваші пости.Olga@.net пише: забанили мої два повідомлення)))))
LuK пише:
пишіть по темі і ніхто не буде видаляти ваші пости.Olga@.net пише: забанили мої два повідомлення)))))
є багато цікавих тем для спілкування,чи окрім "ржунімагу" та смайлів більше написати нічого?
маю багато знайомих у Славуті. В адресу Сидора від них чула тільки хороше!
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua