- Форум
- Рідне місто
- Події
- Тарифи на перевезення пасажирів у міському автотранспорті знову стануть більшими?
Тарифи на перевезення пасажирів у міському автотранспорті знову стануть більшими?
- Alois
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
-
- Відвідувач
-
Гениально!!! Давайте так и сделаем, Вы абсолютно правы!!! Если не секрет, это ж где в Европе зарплата у мера такая же как у всех в городе? Давайте тогда и зарплату начальства на всех предприятиях уравняем с рабочими, чего там... Ставать европейцами, так уж во всём.Чиновників (включно з мером) треба пересадити на громадський транспорт, і зарплату меру не вищу за середню по місту.
- admin
-
Автор теми
- Адміністратор
-
Можливо ви і праві на рахунок вартості пального, але висновок про погіршення якості послуг я роблю із власного досвіду, тому що користуюсь громадським транспортом щодня. З одного боку я розумію перевізників - вартість пального збільшується, ціна деталей також, але з другого боку стан марштруток та вихованість водіїв просто відповідає теперішній ціні, сумніваюсь що при підвищенні тарифів власники побіжать купувати нові автобуси.monax;61173 пише: Неа)))) Вона давно ним не користується))))))Я не кажу що якість висока, вона такою не була ні при якому мері. Я питаю в чому проявляється "тільки погіршення"
- LuK
-
- Адміністратор
-
не помішало б.бо старі в жахливому стані і багато з них не пристосовані для перевезень. пішком ходити краще)))чи на таксіAdmin;61179 пише: купувати нові автобуси.
- Filini
-
- Платиновий учасник
-
- Дописи: 425
- Подяка отримана: 79
- BeterOk
-
- Елітний учасник
-
не всяк шагающий идет, не всяк стоящий неподвижен.
Где ты? - Здесь.Какое время? - Сейчас.Кто ты? - Этот момент.
- admin
-
Автор теми
- Адміністратор
-
- Zelya
-
- Елітний учасник
-
- Дописи: 232
- Подяка отримана: 2
Вертолеты - души погибших танков!
- Morkovka
-
- Адміністратор
-
- LuK
-
- Адміністратор
-
- Форум
- Рідне місто
- Події
- Тарифи на перевезення пасажирів у міському автотранспорті знову стануть більшими?