Представили план зонування міста

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
15 лют. 2016 19:05 #105405 від Dj Os

В п'ятницю відбулася презентація плану зонування території м. Шепетівка, який розробили спеціалісти Державного підприємства Український державний науково-дослідний інститут проектування міст "Діпромісто". Під час презентації були присутні перший заступник міського голови Володимир Вихівський, секретар міської ради Микола Кикоть, депутати Шепетівської міської ради, працівники виконавчого комітету, громадськість міста тощо.

«План зонування території (зонінг), регламент забудови, переважні та допустимі види забудови та використання земельних ділянок», виконане у відповідності до проекту «Проект внесення змін до генерального плану м.ÂÂ Шепетівка, Хмельницької області» розробленого інститутом «Діпромісто» у 2015 році та з урахуванням Історико-архітектурного опорного плану.

План зонування території м. Шепетівка встановлює функціональне призначення, вимоги до забудови, ландшафтної організації та іншого використання територій, окремих земельних ділянок, а також перелік усіх допустимих видів, умов і обмежень забудови та окремих земельних ділянок у межах зон, визначених планом зонування.

Рішення щодо забудови, землекористування та благоустрою території міста та окремих ділянок приймаються на основі установленого зонінгом переліку переважних, супутніх і допустимих видів забудови земельних ділянок, єдиних умов і обмежень, які діють у межах зон, визначених планом зонування, і розповсюджуються у рівній мірі на всі, розміщені в межах відповідних зон, земельні ділянки, інші об'єкти нерухомості, незалежно від форм власності.

Виняток становлять транспортні та інженерно-технічні комунікації, в т. ч. залізниця, автомобільні дороги, вулиці, під'їзди. Використання територій існуючих та перспективних транспортних та інженерних комунікацій, а також технічних зон інженерних споруд та інших об'єктів визначаються їх цільовим призначенням.

Проектом внесення змін до генерального плану були визначені території перспективної зміни цільового призначення, це території комунально-складських та виробничих підприємств що знаходяться в сельбищній зоні.

Функціональне призначення цих зон визначає міська рада.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
15 лют. 2016 20:37 #105407 від Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
Нарешті буду жити на зоні

Долучення:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

  • kredit
  • kredit аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
16 лют. 2016 19:04 #105436 від kredit
Скільки грошей втюхали на цю єрунду ???

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.102 секунд
0
репостів
0
репостів