Шепетівчани питали про бродячих собак, торгівлю новорічними прикрасами та спортивні секції для дітей

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
07 груд. 2015 18:19 #103871 від Dj Os

Традиційно першої, третьої п'ятниці місяця міський голова Михайло Полодюк приймає громадян з особистих питань. Цього разу до нього надійшло 24 звернення, одне з яких колективне. Серед питань, що турбували шепетівчан, переважають питання житлово-комунальної та соціальної сфер, зокрема щодо надання житла, проведення водопостачання, надання допомоги на прокладання водопроводу, поганого теплопостачання в житло, надання допомоги на лікування, оформлення субсидії, тощо.

Житель проспекту Миру скаржився на велику кількість бродячих собак, що несуть загрозу здоров'ю та життю мешканцям Шепетівки. Перший заступник міського голови Володимир Вихівський роз'яснив громадянину ситуацію про зміни в законодавстві в частині жорстокого поводження з тваринами і неможливості на цей час усипляти тварин. Зараз міська влада шукає вихід із ситуації і в наступному бюджетному році планує закласти кошти і побудувати притулок для бродячих тварин, що дасть змогу розв'язати болючу для шепетівчан проблему.

Батьки обдарованих дітей звернулись до міського голови з проханням створити спортивну секцію, адже заняття спортом приносять користь їх дітям, розвивають їх фізичні можливості та сприяють збереженню здоров'я. Михайло Іванович взяв звернення на особистий контроль та сприятиме створенню відповідних секцій при дитячо-юнацькій спортивній школі.

Підприємці міста, що традиційно займаються продажем новорічних прикрас, клопотали перед керівництвом міської ради щодо дозволу їм здійснювати торгівлю при вході у міський ринок. Це питання взято на вивчення і розгляд на засідання виконавчого комітету.
За результатами прийому громадян чотири жителі міста написали письмові заяви для подальшого розв'язання проблем.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.146 секунд
0
репостів
0
репостів