Відбулось чергове засідання виконавчого комітету

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
20 лют. 2015 23:32 #96278 від Dj Os

19 лютого під головуванням в.о. міського голови, секретаря міської ради Михайла Полодюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету міської ради. Члени виконавчого комітету обговорили та прийняли рішення з 22 питань порядку денного.

На початку засідання присутні заслухали інформацію директора міського будинку культури Вікторію Талімончук про роботу міського будинку культури щодо організації роботи з молоддю. Вікторія Іванівна наголосила, що колективом будинку культури створюються умови для повноцінної реалізації творчих здібностей, культурних потреб та інтересів молоді через участь в гуртках, самодіяльній творчості. Так, протягом 2014 року молоді шепетівчани прийняли участь у «Мегамарші у вишиванках», аукціоні на підтримку воїнів, які приймають участь у АТО «Пітримай своїх», фолк-шоу «Нащадки славних козаків», у вечері «Молодь вперед» тощо.

Про стан роботи із зверненнями громадян у виконавчому комітеті доповіла Галина Островська. Вона зауважила, що виконавчим комітетом Шепетівської міської ради протягом 2014 року зареєстровано 2249 звернень. Переважна більшість питань, порушених у заявах, стосуються аграрної політики та земельних відносин – 802, комунального та дорожнього господарства – 492, економічної політики та будівництва, підприємництва – 316, соціального захисту – 269, житлових питань – 124, тощо.

У виконавчому комітеті Шепетівської міської ради особлива увага приділяється розгляду звернень ветеранів війни та праці, інвалідів, громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, одиноких матерів, жінок, яким присвоєне звання "Мати-героїня". Усі звернення вищезазначених категорій розглядаються особисто міським головою та надаються відповідні доручення по розгляду цих звернень, виконання яких контролюється до розв'язання проблем, що спричинили звернення.

Також з метою запровадження постійного контролю за організацією роботи посадових та службових осіб зі зверненнями громадян протягом 2014 року на апаратних нарадах у виконкомі прозвітували керівники підприємств комунальної сфери міста. Зокрема, Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, КП «Шепетівське ремонтно-експлуатаційне підприємство», управлінських компаній «Житлофонд», «Управдом».

За результатами обговорення питання щодо роботи із зверненнями громадян члени виконавчого комітету наголосили на необхідності посилення контролю за ефективністю виконання звернень, адже посадові особи місцевого самоврядування призначені працювати на благо територіальної громади в цілому і кожного шепетівчанина зокрема.

Окрім цього у ході засідання виконавчого комітету розглянуті питання щодо соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, видалення зелених насаджень, питання містобудування та архітектури, житлові питання, про розміщення зовнішньої реклами в місті, тощо.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.106 секунд
0
репостів
0
репостів