Коляда прийшла у стіни Виконавчого комітету

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
21 січ. 2015 00:49 #95584 від Dj Os

19 січня з ініціативи міської влади, зокрема начальника відділу у справах сім’ї молоді та спорту Наталії Стасюк, в.о. начальника відділу культури Наталії Костюк та директора міського будинку культури Вікторії Талімончук у стінах міської ради відбувся по-справжньому теплий та домашній фестиваль колядок та щедрівок «Різдвяна зірочка».

Приємним є те, що на заклик відгукнулися не тільки релігійні громади міста, але й дитячі, юнацькі колективи, молодіжні гурти та обдарована молодь, яка вирішила спробувати себе та із зацікавленням хотіла побачити як насправді виглядає обличчя влади.

Свято було розпочато із слів привітання від очільника міста Михайла Полодюка, у яких висловлено щиросердечну вдячність, за те, що навіть різні конфесії згуртовано відкликнулися та подарували неймовірне душевне свято і по справжньому духовну насолоду для усіх присутніх.

Розпочали ж свято учасники зразкового театру естрадної пісні «Водограй». Вони демонструючи витончене багатоголосся, виконали музичну композицію «Новорічна ніч». Що ж до інших виступаючих, то з ентузіазмом на сцену виходили: колективи у театралізованих костюмах янголів із міського будинку творчості школяра (вокальна група «Діти-квіти»), хор «Шепетівські козаки» міського будинку культури, який показав український етнічний обряд введення кози та Меланки до оселі, Романюк Вероніка із піснею «Святий вечір» - вихованка римо-католицької церкви імені Воздвиження Хреста Господнього, хор та колективи із дитячої музичної школи міста, що показали присутнім таїнство святої ночі, вихованці храму святих мучеників Бориса і Гліба української греко-католицької церкви, вихованці недільної школи Свято-Михайлівського кафедрального собору Шепетівської єпархії Української православної церкви, парафіяни храму святих мучениць Віри, Надії, Любові та їх матері Софії Шепетівської єпархії Української православної церкви.

Що ж до авторських колядок та їх модерного сучасного виконання, то аудиторія була вражена виступами молодшого хору дитячої музичної школи з авторською колядкою Л.Горової «Їде Бог», сучасною колядкою «Знала б ти колись…» від ансамблю ТІАМО та «Колядкою-інтро» від вокальної групи дитячої музичної школи.

На завершення дійства усі присутні гуртом заспівали коляду «Нова Радість Стала» та з піднесеним настроєм і зарядом енергії повернулися у робочі будні.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.078 секунд
0
репостів
0
репостів