В новосибірської школі дітям задали вивчити «Владимирский централ» до уроку музики

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
03 жовт. 2016 19:12 #108965 від Dj Os

В новосибірської гімназії вчителька музики дала дітям завдання вивчити текст тюремного шлягера «Владимирский централ» Михайла Круга. За словами обуреної мами однієї з учениць, до цього школярі вже вчили пісню Ірини Аллегрової.

Про дивну шкільному завданні розповіла мати однієї з учениць 7 класу новосибірської гімназії № 16. Вона опублікувала знімок роздрукованого тексту пісні, який доручили вивчити дітям до наступного уроку музики, в своєму інстаграмі. Видання НГС.НОВОСТІ називає її Іриною, не розкриваючи справжнє ім'я, щоб дочку «не вигнали зі школи».

Їм було запропоновано на вибір будь-яку пісню вивчити і заспівати, і хтось із хлопчиків сказав про «Владимирский централ». Ми думали, що за рамки жарти це не перейде. А вона всерйоз роздрукувала їм текст, вони і «мінус» слухали, і «плюс», і співали три рази. Ось, все по-справжньому.


Вона також розповіла, що до цього дітям давали завдання вивчити текст пісні «Гарем» Ірини Аллегрової, в якій співається про розчарування в чоловіках і рішенні не зупиняти свій вибір ні на одному з них.

Що це за пісня для дітей 13 років? Посаджу мужиків і ревнивих, і лисих, і довгих.


У самій школі на дзвінки журналістів не відповіли.
Долучення:

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.087 секунд
0
репостів
0
репостів