ХІП-ХОП ВІЙНА!!!
- Юлій
- Старший учасник
Слухайно, пацанчик! Якщо ти не вважаєш наш трек діссом, то якого лисого писав відповідь? Гавно-репер сраний!Я этих пацанчиков вообще не воспринимаю всерьез... Также как не считаю диссом то что они пишут...[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- КУЛЬТУРНИЙ СОЛДАТ
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 5
- Подяка отримана: 0
Матюки? Так, я згоден, але вслухайся в слова Педро, в наших матюках більше смислу ніж в його треках!І взагалі, хто назвав його самим крутим репером Шепетівки? Він тільки позорить наше місто-герой Шепетівку!!!Педро - отстой!!! :hah: :hah: :hah: П.С. І ще одне: Слова Педро: Чето от первого его дисса люди только смеются над уровнем его интелекта и глубины словарного запаса Диссы писать может любой сделай что-то больше... Ато заеб*лись слушать про литры вашей спермы...ЗАДРОЧИ Де попередження йому??? Чому прикриваєте його?????? Адміни працюйте лояльніше!!!DrEdD написав він щоб знали як писати. Ви взагалі хоч один дис слухали? МАтюк на матюкі це не дісс...це кал[/b]
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Eka
- Молодший учасник
show me the way...
- PaDre
- Учасник-експерт
Чтобы такие как вы не прыгали выше головы... Тебе потолок не давит??? Дредд тебя я вообще не слышал, или ты группа поддержки у тех кому толком нечего сказать?"...фильтруй базар на постах..." дальше ты уже слышалСлухайно, пацанчик! Якщо ти не вважаєш наш трек діссом, то якого лисого писав відповідь?[/b]
- IIIkinep
- Платиновий учасник
Мдя...Вы хоть дратса не вздумайте....хотя я б посмотрел с парнямиСолдатик, а че же ты не подошел и высказался 8-го в Секторе??? Пацаны говорили ты пришел послушал и тихонько ушел... Или ты только за клавой супермен? [/b]
- chillout
- Новачок
- Дописи: 1
a vu hto taki? chuvaku a vu znsete scho take old school v hip hopi? zvernitsja do pidvaliv/ schob diznatus pro realnistКароч пацани гавно-репери!!! Хватить гвалдіти!!! Кидайте треки!!! Шо один ПаДре прийняв бій???[/b]
NO PASARAN!!!
- ШАХА
- Новачок
- Дописи: 10
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор