- Дописи: 170
- Подяка отримана: 4
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
А я что, я так) появится - одним из первых подключу)) с интертелекомом ток лажа) фиг я где CDMA ифон в Украине нарою в магазинахОстровський О.В. пише:
Так в тому то і суть гугл карт, саме супутникові знімки. Ми коли відпочиваємо на Дністрі, то можна лише по них і орієнтуватись, там схем тобі не буде.Долго грузится спутниковые снимки, схемы загружаются довольно быстро.
Коротше, якщо не хочеш бачити очевидних речей, то твоя справаЯкий мені сенс тебе переконувати?
Взагалі в кайф купувати роутер, який зашитий під 1 оператора!!! І в найближчі роки альтернативи якому не буде!) Якщо брати CDMA! Не варта трата грошей!Островський О.В. пише: Не сміши, сдма смарти є у всіх абонентних залах Інтера, в тому числі в Шепетівці. Але можна навіть і телефон не купувати, купи собі роутер віфі тай все.
Будь внимательней, я обозначил конкретного интересующего меня произволителя, пользоваться любым смартом у меня желания нету. Таскать с собой в нагрузку кругом роутер - тоже увольте. Жаль, я уже начал был присматриваться к Интертелекому.Островський О.В. пише: Не сміши, сдма смарти є у всіх абонентних залах Інтера, в тому числі в Шепетівці. Але можна навіть і телефон не купувати, купи собі роутер віфі тай все.
Айфони? Так є ж сдма версіїБудь внимательней, я обозначил конкретного интересующего меня произволителя, пользоваться любым смартом у меня желания нету.
На вкус і цвєт товаріщєй нєт.Paks пише:
Будь внимательней, я обозначил конкретного интересующего меня произволителя, пользоваться любым смартом у меня желания нету. Таскать с собой в нагрузку кругом роутер - тоже увольте. Жаль, я уже начал был присматриваться к Интертелекому.Островський О.В. пише: Не сміши, сдма смарти є у всіх абонентних залах Інтера, в тому числі в Шепетівці. Але можна навіть і телефон не купувати, купи собі роутер віфі тай все.
Symbioz пише: Але срач влаштували.
Версія iPhone:
4, 4S - є версії сдма, а є жсм окремо (сам користуюсь сдма версією, взагалі не розумію як можна користуватись айфоном без нормального 3ж інтернету - "месье знает толк в извращениях");
5, 5S, 6 - є версії с жсм і сдма в одному апараті (потрібно тільки міняти сімки), при чому саме ці моделі айфон підтримують стандарт РевБ - до 14.7 МБіт/сек
.
Для существующих абонентов, которые не хотят менять свой привычный тарифный план, но хотят пользоваться мобильным интернетом в полной мере, «Киевстар» разработал новые пакеты мобильных данных без ограничения скорости:
за 20 грн/мес — 250 Мб;
за 35 грн/мес — 500 Мб;
60 грн/мес — 2 Гб;
150 грн/мес — 3 Гб.
gloss.ua/citynews/84376-Kievstar-obyavil...novil-firmennyy-stil
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua