- Дописи: 1177
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Якби у цього проекту був би якийсь потенціал і він міг би бути більш-менш рентабельним, були б не тільки потенційні інвестори.Можливо варто оголосити відкритий конкурс на відновлення кінотеатру, прописати умови, опублікувати в ЗМІ ? Не кожен же потенційний інвестор знає, що в центрі Шепетівки пустує бувший кінотеатр.
О В Островський пише: Ну от і прорвало, тепер ясно для чого ця тема. Он навіть Дента в депутати записали
О В Островський пише: Ні, а от хто ти я вже здогадуюсь.
Та це зрозуміло, я тому і питаю в яких публікувати то? Які це ЗМІ можуть нам інвестора привести?Anykey пише: А хіба на Шепетівці світ клином зійшовся? Крім того, наскільки я розумію, всі нові проекти і новобудови в Шепетівці фінансуються не шепетівськими бізнесменами.
Я не спеціаліст з інвестицій. Запитай в міськвиконкомі, можливо, там знають, як привести інвестора ?О В Островський пише:
Та це зрозуміло, я тому і питаю в яких публікувати то? Які це ЗМІ можуть нам інвестора привести?Anykey пише: А хіба на Шепетівці світ клином зійшовся? Крім того, наскільки я розумію, всі нові проекти і новобудови в Шепетівці фінансуються не шепетівськими бізнесменами.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua