Доля кінотеатру імені Островського
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- T-S
- Платиновий учасник
- Дописи: 1360
- Подяка отримана: 131
Якби у цього проекту був би якийсь потенціал і він міг би бути більш-менш рентабельним, були б не тільки потенційні інвестори.Можливо варто оголосити відкритий конкурс на відновлення кінотеатру, прописати умови, опублікувати в ЗМІ ? Не кожен же потенційний інвестор знає, що в центрі Шепетівки пустує бувший кінотеатр.
Свято место пусто не бывает.
- 281040
- Старший учасник
- Дописи: 68
- Подяка отримана: 9
О В Островський пише: Ну от і прорвало, тепер ясно для чого ця тема. Он навіть Дента в депутати записали
А Дентіст і Пісарцов це хіба не одна й та сама людина?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- 281040
- Старший учасник
О В Островський пише: Ні, а от хто ти я вже здогадуюсь.
Тоді велике Sorry.Під...бали "редіскі".Ваше право мати певні сумніви та здогадки,та "тикати" незнайомим людям,по крайній мірі,неввічливо.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Та це зрозуміло, я тому і питаю в яких публікувати то? Які це ЗМІ можуть нам інвестора привести?Anykey пише: А хіба на Шепетівці світ клином зійшовся? Крім того, наскільки я розумію, всі нові проекти і новобудови в Шепетівці фінансуються не шепетівськими бізнесменами.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Я не спеціаліст з інвестицій. Запитай в міськвиконкомі, можливо, там знають, як привести інвестора ?О В Островський пише:
Та це зрозуміло, я тому і питаю в яких публікувати то? Які це ЗМІ можуть нам інвестора привести?Anykey пише: А хіба на Шепетівці світ клином зійшовся? Крім того, наскільки я розумію, всі нові проекти і новобудови в Шепетівці фінансуються не шепетівськими бізнесменами.
- Автор теми
- Відвідувач
- Dentist
- Адміністратор
я депутат?))) ну дякую, я геть сам цього не знав)281040 пише:
Dentist пише: Народ, візьміть собі в оренду той Кінотеатр і зробіть з нього лялечку, яка б ще й дохід приносила.
І це відповідь депутата?!!!Браво!!!Гідний обранець народу.
- 281040
- Старший учасник
Dentist пише:
я депутат?))) ну дякую, я геть сам цього не знав)281040 пише:
Dentist пише: Народ, візьміть собі в оренду той Кінотеатр і зробіть з нього лялечку, яка б ще й дохід приносила.
І це відповідь депутата?!!!Браво!!!Гідний обранець народу.
Пшепроше пана,але я вже вибачився за недостовірну інформацію стосовно Вас.Знаєте як воно буває:в себе в дворі пукнув,а на другому кінці вулиці сказали-лопнув.Ще раз вибачаюсь.