Open Air Summer Dream 2016
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Тут ти трішки помиляєшся У хороших нічних клубах кальянів немає взагалі, бо туди приходять потанцювати і послухати музику, ну ще на барі цікавих коктейлів спробувати. Оці всі кальяни з'явились в 2008 році, коли бахнула криза і багато нічних клубів позакривались. Лишились псевдо-гламурні забігаловки в яких кальяни і стали обов'язковим атрибутом . Так воно і пішло по селі...Саме смішне, що курять вони відверту фігню: дешевий табак, китайський кальян і ще і на різній фігні типу вина чи навіть коньяку.В нас же молодь підсаджують на кальян, вбиваючи їм в голови, що кальян це неодмінний атрибут "клаберського" життя.
На опен зі своїми кальянами приїжають професійні кальянщики з Києва, з хорошим тютюном із мінімумом хімічних домішок та єгипетськими кальянами. Це як небо і земля, порівняно з тим, що у нас у "клюбах" місцевих
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А кальянщики дійсно приїдуть круті, я особисто спробую обовязково їх димку. У нас в місті таких немає, а купувати дорого то все приладдя.
- Anykey
- Платиновий учасник
та травись на здоров"я, а я пас ))я особисто спробую обовязково їх димку
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
Все просто любі друзі...
І доречі 250 грн За вхід це дуже дорого, зараз підуть коментарі від адміністраторів що для фестевалю і тд. Не догорого там буде мега круто... Ну викидати такі гроші на вітер "пропити", то краще піти в магазин, кафе поїсти морозива з дівчиною, дитиною чи друзями, на мою думку(повторюю на мою думку), в декілька раз крутіше та комфортніше, ніж "відпочивати" з горами алкоголю, кальянами та нарваними людьми напідпитку, яким тільки на таких заходах і потрібно алкоголь та бійки.
В мене все
- Відвідувач
На рахунок території то дійсно там все продумано і перше враження приємне.
Подивимось що буде вечером.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А також відео скоро буде готове
- Anykey
- Платиновий учасник
Якщо ти вже опускаєся до особистостей, то аргументів в тебе нема. А якщо ти вважаєш за бидло людей людей, які не бачать сенсу викидати на на це "культурне" дійство 250 грн і не бачиш іншої альтернативи, як напитися, то мені тебе шкода.Островський О.В. пише: Відповідач, тобі як і Anykey можу порадити лише одне - не йди, таких як ви там точно не потрібно. Сидіть вдома, жуйте морозиво, пишіть свої гнівні пости Вчора було круто і надзвичайно позитивно, не було жодної! бійки, жодних! конфліктів. Не було обдовбаних чи бухих, за виключенням перебравших 2 чоловік, які нікому не заважали. Добре що ціна квитка відфільтровує бидло, якому 250 грн на 3 дні це дорого, і які ліпше тупо пробухають його на лавочці в парку. Якщо ви не вмієте культурно та цікаво проводити свій час, якщо ви не знаєте хто ці всі діджеї - вам там робити нічого. Так що сидіть вдома і не псуйте настрій ні собі, ні іншим Без вас добре!