Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Про те і мова. Нам потрібен кінозал такого самого розміру як в Полонному, не більше.GoBLin пише: Скорей всего это будут походы на выходных отдельных группок людей и на этом премьеры будут заканчиваться)))
Ну а бо взагалі розважальний центр.Я думаю оптимальним варіантом буде відкрити там нормальний клуб, житлових будинків близько немає, центр міста. Залишити маленький кінозал, можливо навіть з окремим входом збоку і облагородити територію, а то позаростало все ялинками світу білого не видно.
А який серйозно? За 500 чоловік в залі забудьте, не буде такого.Іван пише: Та ні , такий кінозал ,то не серйозно. То так, футбол ще можна подивитися - не більше.
Та не в кількості справа, а в якості. Хоча б зал аналогічний до хеліосів.Dj Os пише:
А який серйозно? За 500 чоловік в залі забудьте, не буде такого.Іван пише: Та ні , такий кінозал ,то не серйозно. То так, футбол ще можна подивитися - не більше.
Ох ви би бачили, як зараз від мого відгуку бомбить у фб
Звук хороший, щоправда був занадто гучний. Скористались тим що самі і попросили зробити тихішеAnykey пише: Розказано про все, крім головного: звук, зображення, окуляри...?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua