Кінотеатр у Полонному
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Доки у нас на сайті та у соц мережах киплять пристрасті навколо продажу шепетівського кінотеатру , я вирішив вивчити питання - що відбувається у інших районних центрах. Чи так вже і потрібен величезний кінотеатр місту?
На днях зібрались невеличкою компанією та поїхали у Полонне. Полончани замовляли якось у нас рекламу кінотеатру, звідти і знаю про його наявність.
Перше що збиває з пантелику, то це те, що кінотеатр не так просто знайти. Вище на фото якраз зображений той славнозвісний полонський кінотеатр. Ще якщо будівлю ти знайдеш, то всередині зорієнтуватись де каса, а де кінозал не так вже просто.
Як виявилось каса знаходиться на барі кафе, яке являє собою з кінотеатром одне ціле, а сам кінозал знаходиться за баром, в напрямку туалету До речі про туалет, там часто немає води. І це проблема не кінотеатру, а Полонного вцілому, персонал сказав, що вода взимку пропадає практично щодня. Кого там ще не влаштовує робота шепетівського водоканалу?
На барі ж ви берете собі попкорн, колу і все що забажаєте. Щодо попкорну, то він був смачний...смачний пару годин тому, коли ми його взяли він вже дещо набрався вологи і був холодний.
Рухаємось до кінозалу. Невеличкий затишний зал на кілька десятків глядачів
Єдине, що виникло відчуття, що прибирають його не надто часто. У залі стояв легкий запах спорченого попкорну, який десь певно валявся на підлозі по кутках і його не прибрали.
Як на мене зал треба прибирати після кожного сеансу, тому що яким би ти акуратним не був, але у темряві обов'язково щось та розсипеш.
Ну і питання, яке нас цікавить найбільше - скільки людей ходить в кіно. Крім нас у залі не було нікого! На вечірньому сеансі хай і в будній день, на класному 3D мультфільмі глядачів крім нас не було. І мені після цього будуть кричати, що в Шепетівці люди будуть ходити у два величезні зали кіно? Часи змінились, і якщо раніше ходили у кіно всім містом, то зараз це може бути пару десятків людей. Не всім потрібно дивитись кіно у день виходу, багато надає перевагу домашньому перегляду.
Тому подобається комусь чи ні, але великого кінотеатру як колись у Шепетівці не буде. Це просто економічно невигідно і утримувати велике приміщення для пару десятків чоловік немає сенсу.
В наступний раз плануєм з'їздити в Нетішин. Власник там хоч один і той же, але кажуть там новіше обладнання. Тому чекайте нових відгуків.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
Хотя в будни, на вечерних сеансах в Киеве, я и сам не редко с друзьями заходили в пустой зал)))
- Шепетівчанин
- Платиновий учасник
Чи буде це рентабельно для власника то вже інше питання, просто не хочеться щоб там відрився черговий галімий торговий центр секонхенду з обшитим профлистом кольоровим фасадом.
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Про те і мова. Нам потрібен кінозал такого самого розміру як в Полонному, не більше.GoBLin пише: Скорей всего это будут походы на выходных отдельных группок людей и на этом премьеры будут заканчиваться)))
Ну а бо взагалі розважальний центр.Я думаю оптимальним варіантом буде відкрити там нормальний клуб, житлових будинків близько немає, центр міста. Залишити маленький кінозал, можливо навіть з окремим входом збоку і облагородити територію, а то позаростало все ялинками світу білого не видно.
А в Полонному хтось ще бував? як вам?
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
А який серйозно? За 500 чоловік в залі забудьте, не буде такого.Іван пише: Та ні , такий кінозал ,то не серйозно. То так, футбол ще можна подивитися - не більше.
Ох ви би бачили, як зараз від мого відгуку бомбить у фб
- либерман
- Платиновий учасник
- Дописи: 390
- Подяка отримана: 52
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Та не в кількості справа, а в якості. Хоча б зал аналогічний до хеліосів.Dj Os пише:
А який серйозно? За 500 чоловік в залі забудьте, не буде такого.Іван пише: Та ні , такий кінозал ,то не серйозно. То так, футбол ще можна подивитися - не більше.
Ох ви би бачили, як зараз від мого відгуку бомбить у фб
- Dj Os
- Автор теми
- Адміністратор
- Редактор
Звук хороший, щоправда був занадто гучний. Скористались тим що самі і попросили зробити тихішеAnykey пише: Розказано про все, крім головного: звук, зображення, окуляри...?
3D зображення було темнувате. Чи то вже лампа в проекторі сіла, чи просто технологія погана.
Окуляри трішки підгулявші були, деякі перемотані скотчем.
У мене вдома на телеку 3д звичайно краще, але дивитися можна.