Складаємо список "дирехторів" Хелікса
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Symbioz
- Платиновий учасник
ОстровськийХАМ пише: Навмисне перекручує усі факти(((( Що ж робить симбіоз на основі жовтої застарілої преси пише коменти, поливаючи людей брудом.
Сцк, LOL. Блін аж заскрінив сторінку))). Потрібно ще десь викласти, що хеліксоїди вважають Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Єдиний ліцензійний реєстр, аналог нашого ЄДРПОУ у Великобританії, особисту декларацією платника податку самого хуєлікса - жовтою пресою. Блін, ви шо там курите???
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Dentist
- Адміністратор
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Dentist
- Адміністратор
- Романн
- Новачок
- Дописи: 8
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Відвідувач
Господи боже мій, ну от що ви їм зробите якщо вони вам скажуть це у вічі? Бити почнете? Ну, спробуйте...Роман пише: Легко судити людину сидячі за комп'ютером.... А ви попробуйте їм це все сказати в очі при зустрічі...
Чи ви думаєте раз вони вас не слухають на форумі, то обов'язково повірять в реалі? Хіба що ви носите з собою паку справжніх установчих жокументів, які дивним чином не співпадають з загальновідомими....
- Dentist
- Адміністратор
1. як ти мені пишеш на ти, то я маю звертатись на ви? нічого не переплутав?ОстровськийХАМ пише: Дантистика хватило на одне повідомлення щоб звернутися до людини на "ви" А далі виховання взяло своє. Хамовитість не сховаєш((( Спешин для нього,про даний форум реклама гудить по просторах нету!!! І мені в зовсім не було труднощів почати читати. Якщо дійде це буде перший крок до виздоровлення А гроші вже сьогодні заніс, це так щоб знав. Нарешті бачу є охочі набити тобі пику!! Я знав що є ще нормальні люди. Чекаю історії який ти герой і що не по боявся і зустрівся з людьми, та й сказав що ти думаєш про все. Херою вперед!!!
2. ану, покажи де реклама гудить в інтернеті про форум? чи для тебе вк це весь інтернет?
3. відписуй тут і ми обов'язково зустрінемось.
4. я не те що впевнений, я знаю що хелікс звичайна піраміда і крапка.
з.і. квитанцію покажеш, що заніс гроші?))