Складаємо список "дирехторів" Хелікса
- Dentist
- Адміністратор
ОстровськийХАМ пише: Дантистик ні не прикидаєшся, ти дійсно тупуватий))) Я пишу назву компанії з великої. А ти ж живеш у власному світі))) Я і кликати ваших жителів?? Ні забагато честі. Шепетівчани самі то зроблять, адже ви без підставно оббрехали людей. Доречі а де люди яких обманули і заставили співпрацювати з Хелікс? Ганьба і посіпакам
1. Це коли "представник" є назвою компанії, так хто тупий?
2. Ок чекаю щоб мене покарали
3. Як знайдеш лінк, що я казав що людей обманули і заставили щось там робити, тоді будеш мені претензії ставити.
4. "Ганьба і посіпакам"??WTF????
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 0
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Dentist
- Адміністратор
Якщо текст би редагувався б, він вказував би на те, що треба ставити розділові знаки між словами, а саме КОМИ. Фотки я взяв з ВК у відкритому доступі, чим я когось образив?
Як ти мені можеш щось розжувати, якщо ти неосвічений? йди шукай далі лохів і розказуй про 200%- 300% доходу з повітря. Мавроді так само розказував байки.
Від того, що ти повториш слово "тупуваті" ти розумнішим не станеш, роки в школі пройшли для тебе марно.
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Symbioz
- Платиновий учасник
Їх дії в хуєліксі, як на мене дійсно шахрайські. Усякі платинові, діамантові та інші директори чудово розуміють, що це пираміда, в якій вони отримують кошти/можливо навіть і прибутки з ошуканих на певному етапі вкладників. Довести, що ця компанія - інвестор і отримує достатньо прибутку, щоб виплачувати нереальні для України відсотки (баня і ігровий майданчик і недоритий котлован під будинок, явно несерйозний бізнес для цього (тим паче зареєстрований на інших юр/фіз осіб) - нереально, ліцензії на інвестиційну діяльність немає, компанія на єдиному податку, створена в 14 році невідомо ким (вануатієць... я не расист, проте чомусь довіри до представника цього племені не маю ), тощо... Ну не можа така компанія отримувати гроші з повітря, не займаючись серйозною діяльністю.
А розуміючи те, що ти отримуєш гроші ошукуючи інших - шахрайство (а ошукуєте вже, говорячи просто про інвестиційну діяльність компанії, якої юридично насправді не існує, мається на увазі - діяльності).
І нехай юридично можливо це буде довести важко в нашій країні, проте все одно потім потрібно буде відповісти перед знайомими, друзями, родичами, колись і перед Богом. Так що "Quae sunt Caesaris Caesari et quae sunt Dei Deo"
А може й ще і так бути:
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Відвідувач
ДАЙ СПИСКИ ЛЮДЕЙ КОГО ОБДУРИЛИ?Такому як ти,пояснювати щось нереально.Завжди будеш чимось незадоволенним.От ти ,Symbioz,такий розумний ,а не хатає духу виставити своє фото з Островським і всіма слугами на форум.Чого ви боїтесь?Кишка тонка?Любий може сісти і обзивати,скриваючи себе.
Рахую що потрібно створити тему "Херої рятівника людства" .Там мають бути ваші фото .Люди мають знати кому дякувати.Не соромтеся Виставіть ваші фото.
І ще додам...Те що ти бажаєш людям,завжди тобі вернеться!!!Тому незарікайся!(Я про фото яке ти додав)Справжній дурень.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
ЗЫ. А по поводу хамства:
Ха́мство (по имени сына Ноя — Хама) — тип поведения человека, отличающийся грубым, наглым и резким способом общения.
Человек использует тактику хамства в общении с целью явной демонстрации своего превосходства, более высокого социального статуса, осознавая при этом свою полную безнаказанность.
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник