Складаємо список "дирехторів" Хелікса
- Dentist
- Адміністратор
2. Фото Островського знайти не важко, а так як ви у нас "інвестори" хоча ви не є ними, продам вам фото.
3. Не подобається що фото виставили на форумі, які є у відкритому доступі, пишіть заяву в міліцію, з часом вам все-таки прийдеться з ними познайомитись.
4. Ви сама справжня піраміда, була є і буде (надіюсь не довго). Чого ви не скажете це відкрито. Так ми піраміда, так ми хочемо зрубити бабла надурняк. Нас не хвилюють люди які в кінці кінців пролетять (нам на них трохи насрати).
5. Справедливий суддя, судячи з його тексту він є активним учасником хеліксу, але ж сам дозволяє писати образливі речі ще й на бидлячому жаргоні, хочете когось змінити -- почніть з себе.
6. Вас Пакс дещо запитав про вивід коштів, він є ваш клієнт, допоможіть людині.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
Тримайте мене вон заходить ы коментуэ пыд рызним ныками Островське Гімно тебе виявили!!!)Dentist пише: 1. Хеліксонутих, чи як вас назвати, #хеліксзграя ви спочатку мали претензії до образ, самі ж перейшли на ще гірші образи.
2. Фото Островського знайти не важко, а так як ви у нас "інвестори" хоча ви не є ними, продам вам фото.
3. Не подобається що фото виставили на форумі, які є у відкритому доступі, пишіть заяву в міліцію, з часом вам все-таки прийдеться з ними познайомитись.
4. Ви сама справжня піраміда, була є і буде (надіюсь не довго). Чого ви не скажете це відкрито. Так ми піраміда, так ми хочемо зрубити бабла надурняк. Нас не хвилюють люди які в кінці кінців пролетять (нам на них трохи насрати).
5. Справедливий суддя, судячи з його тексту він є активним учасником хеліксу, але ж сам дозволяє писати образливі речі ще й на бидлячому жаргоні, хочете когось змінити -- почніть з себе.
6. Вас Пакс дещо запитав про вивід коштів, він є ваш клієнт, допоможіть людині.
- Dentist
- Адміністратор
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Дописи: 32
- Подяка отримана: 0
- Dentist
- Адміністратор
коли пишеш то хоч розкладку зміни.Тримайте мене вон заходить ы коментуэ пыд рызним ныками Островське Гімно тебе виявили!!!)
не полінуйся і знайди моє фото, це дуже легко, або можу продати за путівку на Кіпрто що фотки свої викинете боягузи і ХАМи?
на цьому форумі моя думка була і є цікавою для інших, а от ти #хеліксбот далі плюсйся в монітор і кричи за чесніть та #завдякихеліксусходитьсонцеІ посіпака дантист твоя думка в принципі ні кого не цікавить. Ти ніхто
для початку дізнайся значення слова ХАМ, а після цього кидайся ним.Хочу приїхати і смачно плюнути вам в обличчя хамам
запросити тебе на чатовку? розкажеш нам про #успіххелікса ?Хоча думаю ви боягузи
- Dentist
- Адміністратор
приємно бачити, що в м. Нетішин не так багато дурнів живе. На фото точно половина з Шепетівки, чи усі з Шепетівки?Приємно бачити що і в м.Нетішин є люди які хочуть змінити своє життя. В свою чергу ми постаралися максимально донести філософію компанії
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник
- Dentist
- Адміністратор
яка в тебе може бути думка, якщо ти геть представників х****а пишеш з великої літери, манія величі?ОстровськийХАМ пише: І знову посіпака бачить в людях які мають свою думку Представників Хелікса
купи окуляри, бо ти геть не бачиш що буле написано чатовкаОстровськийХАМ пише: Я знав що ти боягуз так що можеш розслабитися. В початовку
в тебе хвороба з зайвим виділенням слини, а то плюєш та плюєш.ОстровськийХАМ пише: Агов ти живеш в іншому світі))) В світі людей офлайн!! Тут б'ють по обличчю за образи ти мабуть того ще не відчував))) Я думаю шепетівчани це виправлять. А буде мало, приїду і плюну, хочу бачити як ти плакатимеш)))
з.і. покличеш шепетівчан, нехай зроблять те, що ти отут розпинаєш
з.і.і.
цих ніби не було
- Відвідувач
Вижу никак не успокоишься? да мой братан вложил в Хеликс и я все довольны все рады получаем на хлеб с Маслом!Если б это Пирамида то как думаешь не побоялись Эти как ты говоришь аферисты обмануть Братву?
Так вот популярно обьясняю:Хеликс -Нормальная Тема дело Верняк!И все у них законно!я сам документы видел и договора подписал с ними!Думаю им нет резона сачкануть и кинуть Братву нормальные образованые Люди не то что ты Черт очколесныйПоследне предупреждение !!!Успокойся и перестань гнать порожняк.. а то за базар гнилой так ответишь что бояться тени своей будешь ))) я порожняк не гоню и за базар отвечаю!
- ОстровськийХАМ
- Молодший учасник