- Дописи: 607
- Подяка отримана: 156
Так у бібліотеках підписуються не працівники, а самі бібліотеки я так зрозумів.Михайло Ворончук пише: Подам лиш голос за бібліотеки (не шкільні, як там не знаю) - а у міських і сільських нікого ні до чого не примушують. Хіба що можуть запропонувати записатись у бібліотеку, але це абсолютно безкоштовно.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Не зовсім поняв... Ну - ні працівників, ні відвідувачів ні чого не змушують підписувати (в плані - на якесь там видання). Самі бібіліотеки, як установи теж цього не роблять, і їх не можуть до цього змусити, бо вся періодика туди постачається автоматично, без всяких підписувань - можна зайти і свіженьке почитати безкоштовноТак у бібліотеках підписуються не працівники, а самі бібліотеки я так зрозумів.
Я вам скажу яка рекомендація зараз надіслана - "самі виживайте як можете". От і мусять.рекомендації надіслалися в усі бюджетні установи
Ой, слухай! Я вже поняв хто ти такий - це ж ти цей такий, Юра чи як - довговязий так? З сумочкою маленькю ходиш, мікробів дуже боїшся? Ти, нє?Спостерігач пише: ...Подільські вісті підписують тому, що це офіційний вісник
Яке його значення? Колись - було, а тепер можна знайти офіційний сайт ОДА і все там переглянути.
Щодо бібліотек - не думаю, щоб рядові бібліотекарі на 100% самі вирішували. яку періодику їм передплачувати. А централізовано цього вже давно ніхто не робить.
Може тому і прогинається перед "областю" - щоб зійти за свого?Островський О.В. пише:
Ну от нарешті, а то все за анонімами ховаєтесьв тебе температура підвищилась чи манія переслідування прогресує? Рішення у мами попроси, у неї є підписка
От вколов так вколовТут все дуже просто - він такий же виконавець "рекомендацій" області, як і директори шкіл виконавці його "рекомендацій". В цьому сенсі нічого не змінилося ще з радянських часів. Втім, я можу помилятися, і хороше журналістське розслідування поставило б все на місце. Але де їх взяти, тих хороших журналістів?
Ну насправді звання "виконавець "рекомендацій" області" важко приліпити до Полодюка, у області у нас поки що безроздільно володарює БПП.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua