А вас примушують підписуватись на друковані видання?
- maroshka
- Учасник-експерт
- ая-яй
- Дописи: 146
- Подяка отримана: 20
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
Не зовсім поняв... Ну - ні працівників, ні відвідувачів ні чого не змушують підписувати (в плані - на якесь там видання). Самі бібіліотеки, як установи теж цього не роблять, і їх не можуть до цього змусити, бо вся періодика туди постачається автоматично, без всяких підписувань - можна зайти і свіженьке почитати безкоштовноТак у бібліотеках підписуються не працівники, а самі бібліотеки я так зрозумів.
А от організації типу райрад, податкової і т.п. - раніше точно добровільно-примусово "підписували" на свої "вісники". Йдеш звіт здавати - мусиш купити файлік, ще там шось, і підписку на їхню газету. Шо було, то було. І навряд щось змінилось. В поліклініці он - беруть "добровільний" внесок 5 грн. Я їм би і 50 дав, бо шкода їх - без опалення уже скільки сидять (чомусь ніхто і не заікнеться про це). Але просто ріже саме слово "добровільно".
Я вам скажу яка рекомендація зараз надіслана - "самі виживайте як можете". От і мусять.рекомендації надіслалися в усі бюджетні установи
- Morkovka
- Адміністратор
- 259051213422@odnoklassniki.com
- Платиновий учасник
- Дописи: 839
- Подяка отримана: 133
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
Яке його значення? Колись - було, а тепер можна знайти офіційний сайт ОДА і все там переглянути.
Щодо бібліотек - не думаю, щоб рядові бібліотекарі на 100% самі вирішували. яку періодику їм передплачувати. А централізовано цього вже давно ніхто не робить.
- Mihail-Voronchuk-vkontakte
- Молодший учасник
- Дописи: 29
- Подяка отримана: 1
Ой, слухай! Я вже поняв хто ти такий - це ж ти цей такий, Юра чи як - довговязий так? З сумочкою маленькю ходиш, мікробів дуже боїшся? Ти, нє?Спостерігач пише: ...Подільські вісті підписують тому, що це офіційний вісник
Яке його значення? Колись - було, а тепер можна знайти офіційний сайт ОДА і все там переглянути.
Щодо бібліотек - не думаю, щоб рядові бібліотекарі на 100% самі вирішували. яку періодику їм передплачувати. А централізовано цього вже давно ніхто не робить.