А вас примушують підписуватись на друковані видання?
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Відвідувач
Які прізвища ,як що лист з управління освіти,а написан відповідно до листа виконкома,підписують листи з рішенням виконкома хто?Мер!Будь ласка прізвище -полодюк! Островський, знайди рішення виконкому за 6.11.2015 + листи ,що пішли на школи та садочки....Зроби гарне розслідування. А все ж таки то є корупція,адже за рахунок грошей бюджетників тримается газета,а заставляє це все робити,принижуючи бюджеників,мешканців міста,виборців - влада! Поясніть чому перед Революцією такі дії були погані,а зараз вже норм??Островський О.В. пише: Це називається не корупція, а перегиби на місцях. І ми досі не отримали жодного прізвища керівника, який змушує до підписки. Якщо люди навіть анонімно бояться повідомити імена, то як тоді з цим боротись то?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Якщо ти маєш це рішення, вистав його на форум. Люди не дурніші за тебе, розберуться, що це - рекомендації чи примус. А інакше як ти можеш коментувати те, що ніхто крім тебе не бачив ?Островський О.В. пише: Так так...в рішенні так і вказано, хто і скільки екземплярів має підписати. Давайте не будем плутати рекомендації з примусом.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якраз з тої, задай собі одне невеличке питання - набіса то Полодюку?Anykey пише: Ну ти ж не вчорашній, маєш розуміти, що перегиби на місцях мають місце лише після "рекомендацій" з міськвиконкому. Так що не з тої сторони винних шукаєш.
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
в тебе температура підвищилась чи манія переслідування прогресує? Рішення у мами попроси, у неї є підпискаОстровський О.В. пише: Так в тому то і справа, що його у мене немає на відміну від колишніх "апазіціонерів". Єдине що знаю, що там просто рекомендувалось оформити підписку на локальні видання. Особисто я так само не розумію, для чого взагалі було це рішення, але головне питання не в тому. Головне питання в тому, хто це займається самодіяльністю і змушує виписувати непотрібні видання.
- Anykey
- Платиновий учасник
Тут все дуже просто - він такий же виконавець "рекомендацій" області, як і директори шкіл виконавці його "рекомендацій". В цьому сенсі нічого не змінилося ще з радянських часів. Втім, я можу помилятися, і хороше журналістське розслідування поставило б все на місце. Але де їх взяти, тих хороших журналістів?Островський О.В. пише:
Якраз з тої, задай собі одне невеличке питання - набіса то Полодюку?Anykey пише: Ну ти ж не вчорашній, маєш розуміти, що перегиби на місцях мають місце лише після "рекомендацій" з міськвиконкому. Так що не з тої сторони винних шукаєш.