Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Якщо потрібні конкретні прізвища, прийдеться балакати не на форумі, а з конкретними людьми, інакше все зведеться до базарних пліток.Островський О.В. пише: В даному випадку я хочу розібратись хто конкретно змушує підписуватись на видання, прикриваючись цим рішенням виконкому. Думку я нікому не нав'язую, тут просто вже як ти бачиш, є ображені колишні депутати, які під анонімами намагаються пошуки направити в інше русло.
Сашко, а я хоч слово про це сказав? Я говорив про те що збирати подібну інформацію від анонімів на форумі немає сенсу.І давайте якщо у вас немає подібної інформації, то поки що ліпше помовчіть, ця тема не для криків про злочинну владу і "зраду".
Заспокойся, ця репліка адресувалась не тобіСашко, а я хоч слово про це сказав? Я говорив про те що збирати подібну інформацію від анонімів на форумі немає сенсу
А що, схоже що я сильно нервуюсь?)))Островський О.В. пише:
Заспокойся, ця репліка адресувалась не тобіСашко, а я хоч слово про це сказав? Я говорив про те що збирати подібну інформацію від анонімів на форумі немає сенсу
Dentist пише: Ок, а що буде, якщо хтось з бюджетників не виконає рекомендацію зверху?
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua