А вас примушують підписуватись на друковані видання?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Ну от нарешті, а то все за анонімами ховаєтесьв тебе температура підвищилась чи манія переслідування прогресує? Рішення у мами попроси, у неї є підписка
От вколов так вколов Ну насправді звання "виконавець "рекомендацій" області" важко приліпити до Полодюка, у області у нас поки що безроздільно володарює БПП.Тут все дуже просто - він такий же виконавець "рекомендацій" області, як і директори шкіл виконавці його "рекомендацій". В цьому сенсі нічого не змінилося ще з радянських часів. Втім, я можу помилятися, і хороше журналістське розслідування поставило б все на місце. Але де їх взяти, тих хороших журналістів?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
Ти мене напевно не зрозумів. В мене немає бажання когось вколоти. Мені (і напевно не лише мені) хотілося просто дійти до істини, маючи для аналізу документи, які тобі, як журналісту, більше доступні, ніж пересічним громадянам. Дай людям повну інформацію - вони самі розберуться хто є хто. І не потрібно нав"язувати свою думку - це не є функція журналіста.От вколов так вколов Ну насправді звання "виконавець "рекомендацій" області" важко приліпити до Полодюка, у області у нас поки що безроздільно володарює БПП.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Anykey
- Платиновий учасник
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
Н. Контроль - це складова параної у Островського , наразі немає нажаль специфічних і ефективних засобів лікування. І ще у нього є робота, хочеш чи ні , він має відпрацьовувати для тих з чиїх рук кормиться.Anykey пише: Та причому тут наркоконтроль.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Для мене зараз суттєво - це конкретні випадки з конкретними іменами. Це чиста самодіяльність на місцях. І щоб на неї зреагувала та сама міська влада, потрібна інформація.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Dentist
- Адміністратор