Домашний интернет от Киевстар
- DidPanas
- Молодший учасник
- Дописи: 25
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- japp
- Старший учасник
- Дописи: 62
- Подяка отримана: 16
- ARTIST
- Платиновий учасник
- ARTIST
- Платиновий учасник
- DidPanas
- Молодший учасник
Вот не пойму одного, ты ламер или всё таки лох. Потому что все нормальные люди уже платят 95гривен за 5 мегабит. "Вигрузка":bj: наверно только благодаря моей бурной фантазии я догадался что под этим словом подразумевается ("upload" или исходящий поток"). Так вот технология adsl какбэ и не может дать симметрию. В нашем случаи максимум 3 (при условии что линия на твёрдую 5 и расстояние до АТС метров 100-500) а так 1.5-2 мбит на "отдачу" вполне можно думаю в любой точке города, конечно только если линия не полное УГ. "Курите" хоть иногда форумы или хоть что нибудь, что бы вообще не отупетьARTIST;69823 пише: Я б хотів спригнути з ОГО на Київстар. Плачу 100 грн за 4мб + 20 грн за домашній телефон, яким давно ніхто не користується. при чому, на загрузку 4мб є завжди, а вот на вигрузку приблизно 0,5 =( Так що Київстар більш-менш привабливий для міста
- ARTIST
- Платиновий учасник
І те і іншеВот не пойму одного, ты ламер или всё таки лох.
Я тобі співчуваю =("Вигрузка" наверно только благодаря моей бурной фантазии я догадался что под этим словом подразумевается ("upload" или исходящий поток").
З дуба рухнув??? Може в нашому місті й так. Але якщо вже є стільки провайдерів, то ціна повинна бути меншавсе нормальные люди уже платят 95гривен за 5 мегабит.
- jaruto
- Платиновий учасник
- Дописи: 939
- Подяка отримана: 24
- Dentist
- Адміністратор
А ви вмієте нормально спілкуватись?) Чи якщо десь там щось знаєте то давай пальці віялом. Чому ви гадаєте що "кожен щоб не бути лямЄром" має читати форуми присвячені саме ІТ. Чи ви такі самі "не лямЄр" в інших галузях, читаєте форуми усіх напрямків? Якщо ж ні то признайте що ви лямЄр з великої літери. З.И. В Артіста навіть вік вказаний, не можна додуматись що людина ще вчить?) Чи просто вирішили похизуватись своїми знаннями?DidPanas;69837 пише: Вот не пойму одного, ты ламер или всё таки лох. Потому что все нормальные люди уже платят 95гривен за 5 мегабит. "Вигрузка":bj: наверно только благодаря моей бурной фантазии я догадался что под этим словом подразумевается ("upload" или исходящий поток"). Так вот технология adsl какбэ и не может дать симметрию. В нашем случаи максимум 3 (при условии что линия на твёрдую 5 и расстояние до АТС метров 100-500) а так 1.5-2 мбит на "отдачу" вполне можно думаю в любой точке города, конечно только если линия не полное УГ. "Курите" хоть иногда форумы или хоть что нибудь, что бы вообще не отупеть
- DidPanas
- Молодший учасник
не вопрос. юзай на здоровье :df:jaruto;69839 пише: DidPanas,дякую!Вже змінив свій тарифний план на ОГО!Стандарт.За 95грн 5мбіт/сек
Ну давай по порядку. 1) Вмію2) З пальцями все у порядку3) Не потрібно читати форуми присвячені саме IT 4) Так, читаю (і не тільки форуми) в тих напрямках з якими так чи інакше перетинається моє життя. І роблю це для того щоб не бути таким я вище згадана особа юного віку P.S. можно было б догадаться что он учится, но его сообщения в данной ветке опровергают эти догадки. Потому, что даже узнав о реальных тарифах, он вместо того что бы зайти на оф.страницу и убедиться в этом и потом изменить свой тариф, пишет "З дуба рухнув???". То есть, все догадки отпадаютDentist;69841 пише: А ви вмієте нормально спілкуватись?) Чи якщо десь там щось знаєте то давай пальці віялом. Чому ви гадаєте що "кожен щоб не бути лямЄром" має читати форуми присвячені саме ІТ. Чи ви такі самі "не лямЄр" в інших галузях, читаєте форуми усіх напрямків? Якщо ж ні то признайте що ви лямЄр з великої літери. З.И. В Артіста навіть вік вказаний, не можна додуматись що людина ще вчить?) Чи просто вирішили похизуватись своїми знаннями?
- pjharvey
- Старший учасник
- Дописи: 41
- Подяка отримана: 10