Отже, все-таки добився найкращого способу.
1. Якщо в мене є доллари і хочу перекинути на картку з гривнями.
2. Якщо в мене є рублі і я хочу перекинути на картку з гривнями.
Найдешевший спосіб виводу через PrivatMoney, оскільки там комісія найменша, для доларів виходить десь 3,5% (по моїх розрахунках) для рублів 0%. Курс валют в ПриватБанку вигідніший ніж в Ківі, але не більше ніж 3,5% (комісія), отже найкраще це в самому гаманцю Ківі перевести гроші в рублі та виводити їх через PrivatMoney без комісії. Переходимо по вкладці вивести і шукаємо в списку PrivatMoney, вибираємо країну вводимо номер телефону отримувача та вносимо ПІБ відправника та ПІБ отримувача (в моєму випадку сам собі пересилав). Вибираємо з якого рахунку перераховуємо і в якій валюті і тиснемо далі. потім підтверджуємо переказ і все.
Через хв 10-15 прийде СМС-ка з 12-ти чисельний контрольний номер переводу. Заходимо в систему Приват24, Все услуги, Переводы, Получить перевод. Вибираємо систему переводу privatmoney вводимо оцей 12-ти чисельний номер, пишемо яку суму грошей ми отримуємо та в якій валюті та тиснемо далі. Потім буде запропоновано на яку саме картку буде зараховані кошти, в мене були рублева картка тому перевів туди, якщо ж не має, походу ПриватБанк сам конвертує валюту.
Навіть через хв 20 подзвонив оператор ПБ і сказав що мені є переказ, на що я йому сказав, що вже перерахував його собі на карту сам. Загалом десь через 30хв в мене на рахунку з'явились кошти.
Якщо в Приваті24 не знайшли потрібного меню для перерахування коштів телефонуйте на номер 3700 і в телефонному режимі оператор вам допоможе.