Залізне Небо 2 / Iron Sky the Coming Race

  • Dj Os
  • Dj Os аватар Автор теми
  • Адміністратор
  • Адміністратор
  • Редактор
Більше
02 груд. 2014 15:50 #94861 від Dj Os

Творці фільму "Залізне небо" опублікували тизер другої частини. Центральною фігурою ролика є президент Росії Володимир Путін. У фільмі, як повідомляють автори, він буде одним із негативних персонажів. Роль Путіна зіграв фінський актор Карі Кетонен.

У ролику з назвою "Dance, Vladimir Putin!", Персонаж танцює під державний гімн Росії в обробці словенської індастріал-групи Laibach з альбому Volk 2006 року. Словенці написали музику для першого "Залізного неба".


Головним злом у фільмі, дія якого відбуватиметься через 20 років після завершення першої частини на загиблої в ядерній катастрофі Землі, стане армія динозаврів під проводом Адольфа Гітлера.

Про початок збору коштів на сиквел "Залізного неба" повідомили продюсери фільму на американському кіноринку (American Film Market) у листопаді 2014 року. Планується, що краудфандингова кампанія принесе 10 мільйонів доларів - 40 відсотків бюджету.

Фільм "Залізне небо" фінського режисера Тімо Вуоренсола про нацистів, які втекли на Місяць після війни, став найдорожчим в історії фінського кінематографу і першим кінопроектом, що зібрав значну частину бюджету за допомогою краудфандингу ще до появи спеціалізованих майданчиків. Творцям першого "Залізного неба" вдалося зібрати 1,2 мільйона доларів добровільних внесків.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.057 секунд
0
репостів
0
репостів