Badboy, знаю у тебя вчера был День Рождения. Так что с прошедшим тебя! Пусть исполняться все твои самые-самые заветные желания, чтобы в твоей жизни был только один позитив, больше улыбайтесь и радуйтесь жизни , удачи во всех твоих начинаниях и продолжениях !!!
Також хочу приєднатися до привітання Настусі і побажати усього самого найкращого усім Володимирам: міцного здоров*я, успіхів у всьому, щастя в особистому житті, і головне - нехай збуваються всі ваші мрії!!! / / /
Дуже хочу привітати сьогодні іменника![SIZE=2]<span style="font-family:Arial">SAUL!</span></span>Вітаю тебе з днем народження!<span style="color:#3333FF">Бажаю всього всього найкращого!Щастя великого!Здоров"я міцного!Кохання бзмежного!Здійснення всіх мрій![/SIZE] :birthday: :bdays: :bdays: :bdays: :bdays:
Дєніс(Saul),вітаю тебе з Днем Народження!!!бажаю:<span style="color:#CC0000">[SIZE=2]Тебе уже 16 лет,Весь мир лежит у ног. Ты лучшую дорогу Найди средь всех дорог,Уверенно и смелоСмотри в глаза судьбеИ выбери то дело, Что счастье даст тебе.Друзей надежных, Любовь свою найди, Путей не бойся сложных, Всегда вперед иди.[/SIZE]
[SIZE=2]щоб усі мрії - збувались!!!!</span><span style="color:#009900">Щоб щастя додавалось,горе віднімалось, достаток множився, а любов ділилась тільки на двох!!! [/SIZE] :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:
Мене не було у місті, тому з запізненням вітаю Saulа з днюшкою!!!!!Всього тобі самого найкращого, вірного кохання, творчої наснаги та успіхів у навчанні))))))