Неділя, 28 січня 2007
  1.3K Replies
  82.6K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Badboy, знаю у тебя вчера был День Рождения. Так что с прошедшим тебя! Пусть исполняться все твои самые-самые заветные желания, чтобы в твоей жизни был только один позитив, больше улыбайтесь и радуйтесь жизни , удачи во всех твоих начинаниях и продолжениях !!!
Понеділок, 23 червня 2008, 00:14
·
0
Votes
Undo
Вітаю тебе, Настуня!!!! :birthday: :birthday: :birthday: Бажаю всього самого-самого :hb: :hb: :hb: залишайся завжди такою веселою і сонячною, щастя і радості :poz: :poz: :poz:
Понеділок, 23 червня 2008, 01:03
·
0
Votes
Undo
Присоеденяюсь к Рыжику...С Днем Варенья Настуся!!! Самое главное тебе здоровья, все остальное приложиться!!! :birthday: :birthday: :birthday:
Понеділок, 23 червня 2008, 01:09
·
0
Votes
Undo
<div align="center">Вай !!!!!!!!!! :leb: У нашої Настусі :leb: День Варення!!!! :birthday: Ура :bubu: Ура :bubu: Ура!!!!! :birthday: :birthday: :birthday: Вітаю тебе з цим ювілеєм, бажаю тобі всіх щасть :bis: земних, окремо кохану людину поруч :dan: :hug: , завжди будь такою весело як ти і я разом взяті :jok: :big: і!!! Хай на твому життєвому шляху не буде шалених штормів :mat: :tit: .вдалого гучного святкування :alc: :alc: :app: !!!!! :-({|= :bubu: :sharm: :ser: :rog: :leb: :git: </div>
Понеділок, 23 червня 2008, 02:39
·
0
Votes
Undo
УРАААААА!!! У Насті сьогодні день варєнья!!!!!Вітаю з Днем Народження!!! Бажаю здоров’я, щастя,багатства! Щоб усі мрії – збувались! Всього самого і най - най кращого! Ще бажаю багато: добрих, чуйних, вірних і веселих друзів!(таких, як я :) ) І залишайся такою, яка ти є!!!!!Ще раз з Днем народження!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!і два таких віршика:1)З ювілеєм тебе вітаю! Щоб стільки ж раз весна цвіла!Сьогодні щиро тобі бажаю Здоров'я, щастя й тепла!Щоб шлях твій був такий широкий, Щоб мало було перешкод, Щоб ювілей справляла сотий! Не знала б ти тяжких турбот!Я тобі бажаю довго жити, Щоб мала ти кого любити, І щоб любили міцно тебе!Щоб було все гаразд в роботі. Вона, звичайно, не проста. Щоб було все - і "за", і "проти", Як компроміс - життя-буття!Я щиро тебе поздоровляю! Добра тобі зичу сповна, Багато світлих днів бажаю! І довгі, довгії літа ...2)Бажаю щастя i достаткуЯсного неба i тепла.В житті лиш злагоди й порядку,Щоб доля світлою була.В роботі - успіху й терпіння,У справах - вічного горіння.
Понеділок, 23 червня 2008, 06:39
·
0
Votes
Undo
[SIZE=2]НАСТУНЯ!!!!!!ВІТАЮ ТЕБЕ З ЦИМ ЧУДОВИМ ДНЕМ У ТВОЄМУ ЖИТТІ!!!!!ПрИВІТАННЯ ТУТ [/SIZE] http://www.netfuncards.ru/den-rojdeniya_smewnie_card171.html http://www.netfuncards.ru/den-rojdeniya_smewnie_card169.html http://www.netfuncards.ru/den-rojdeniya_smewnie_card172.html
Понеділок, 23 червня 2008, 09:48
·
0
Votes
Undo
Настуся, вітаю з Днем Народження, бажаю тобі завжди залишатися такою веселою, сонячною і сповненою енергією. Всього тобі самого, самого, самого.... :hb: (ціла купа ромашок)
Понеділок, 23 червня 2008, 09:56
·
0
Votes
Undo
Вітаю Настусь! Всього і водночас!
Понеділок, 23 червня 2008, 10:29
·
0
Votes
Undo
Настусічка ЗІ СВЯТОМ ТЕБЕ))))))))))))))))))))))))):big: :big: :big:Всього найкращого!:birthday::birthday::birthday:
Понеділок, 23 червня 2008, 10:39
·
0
Votes
Undo
и от меня прими сердещные поздравления ;)
Понеділок, 23 червня 2008, 12:38
·
0
Votes
Undo
:roll: :bdays: ДЯКУЮ УСІМ ХТО НЕ ЗАБУВ)))Дуже приємно))) :shy: Цьомаю усіх)
Понеділок, 23 червня 2008, 13:51
·
0
Votes
Undo
Дівчинка Настуся -Сонечко й лапуся!Ми тебе вітаємоВсяких благ бажаємо!Щоб тебе любилиГуляти водилиЩоб ти все сміяласьІ ніц не бояласьНавіть злого дідаЩо під ліжком спитьНавіть злої бабиЩо на люстрі виситьБудеш героїнеюВелесом - богинеюА щоб всі тя зналиСонцем величалиСпортом "занімайся"Бігай і качайсяБудеш сильна як КличкоБо кінчається на "о"А як буде сумноТи не забувайКоли в серці шумноТи мене згадайПодзвони по номеру (приват ;-))Напиши листаЯ буду чекатиТи моя мала!
Понеділок, 23 червня 2008, 14:20
·
0
Votes
Undo
Вітаю Настусю з Днем Наробження!! Бажаю тобі удачі в житті і фортуни)) Щоб в тебе все задумане здійснювалось ura
Понеділок, 23 червня 2008, 15:45
·
0
Votes
Undo
Настуся, с Днем Рождения! Сюрприз жди в привате.
Понеділок, 23 червня 2008, 17:21
·
0
Votes
Undo
пАзДрАвЛяЮ! :birthday: :bdays:
Понеділок, 23 червня 2008, 18:11
·
0
Votes
Undo
<div class='quotetop'>(te3s @ 23.6.2008, 15:45) [snapback]44308[/snapback]</div>
Настуся, с Днем Рождения! Сюрприз жди в привате.[/b]
раскрываю сюрприз.Анастасия, как стихии.Анастасия, ты - стихия!В твоих глазах ОГОНЬ горит.Ты, словно солнце в небе синем,Согреть ты можешь и спалить.Уйдешь из аськи поанглийски -ЗЕМЛЯ уходит из под ног.А завтра скажешь:"Аська висла..."И снова будет диалог.Твоих обязанностей мореИ, словно чистая ВОДА,На форуме- V.I.P. Ledi ModeR,Смываешь грязь в постах всегда.Как ВОЗДУХ ты необходима,Чтоб форум весь тобой дышал.И всеми тут давно любима,Ведь ты форума душа!*Н.У. Почтипушкин
Понеділок, 23 червня 2008, 19:10
·
0
Votes
Undo
С днем рождения, Солнечная Настуся! Счастья и крепкого здоровья ! Удачи и везения! Любви и понимания! Цвети всем на радость!
Понеділок, 23 червня 2008, 19:51
·
0
Votes
Undo
Замечательную нашу Настусю с днем рождения! Всяких тебе благ и так, чтобы на всю жизнь!
Понеділок, 23 червня 2008, 22:21
·
0
Votes
Undo
Походу я поздравив найгірше....
Понеділок, 23 червня 2008, 22:38
·
0
Votes
Undo
Настуся, вітаю з ДН! Кохання кохання і ще раз кохання - це те для чого ми існуємо! Гарно відсвяткувати і вибач за пізнє привітання

http://adsound.net/images/banners/bar2.png :cs:http://adsound.net/community/Morkovka/profile/app.html?app=badger&tmpl=component&do=showimage

Вівторок, 24 червня 2008, 00:05
·
0
Votes
Undo
[SIZE=2]С празником тебя!!!![/SIZE]С самыми наилучшими и искреними пожеланиями. Lego.P.S. А я самый последний поздравил... каюсь. :D
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів