Badboy, знаю у тебя вчера был День Рождения. Так что с прошедшим тебя! Пусть исполняться все твои самые-самые заветные желания, чтобы в твоей жизни был только один позитив, больше улыбайтесь и радуйтесь жизни , удачи во всех твоих начинаниях и продолжениях !!!
Пурум-пурум-пурум!!!!Вітаю, вітаю, вітаю свого дружочка з днюшечкой!!!!!!Бажаю всього найкращого!!!! Вірних друзів, шаленого кохання!!!!Вітя, завжди залишайся таким усміхненим!!!! цьом-цьом))))) :birthday: :birthday: :birthday:
З днем народження! Вітаю!!! Бажаю здоров'я, щастя і багаства! Здоров'я - найголовніше! Тепер ти відправляєшся в вільне плавання або - можеш "розправити крила"! Ще раз вітаю! Всього самого найкращого. Хай здоров'я, радість і достаток,Сиплються не мов вишневий цвітХай малює доля з буднів свято,І дарує тобі багато літ!P.S.вибачаюсь, за запізнення.
Блин, ток сегодня до инета добрался... Сорь за опаздание, но все таки, з днюхой тебя Витьок! Всего тебе самого лучшего!!! Блин, ток сегодня до инета добрался... Сорь за опаздание, но все таки, з днюхой тебя Витьок! Всего тебе самого лучшего!!!
:-D А сьогодні у нас іменничок є який не признається що у нього свято)[SIZE=2]Прийми найкращі побажання добра, щастя, Міцного здоров"ячка, успіхів у навчанні і всього того що ти сам собі бажаєш. 16 років то самий чудовий вік, отож нехай він буде у тебе щасливим і безхмарним))[/SIZE][/b] :birthday: :birthday: :birthday: