То по совісті скажи:можна чи ні?Правдивої відповіді нема.
Я би і тебе міг забанити надовгоЦе погроза!
щоб ти свою дурість показав людям
Ти не довів ні перше ні друге, не треба свої бажання виставляти за факти.
Сходив би до психіатра через постійний ржач і манію величі.Мо поможе.
люди свідомо пішли на брехню та обман.
Ганьбиш ти колишніх регіонишів,політичних конкурентів фріменів,інших ,а в свому таборі також є люди,в кого "рильце в пушку".(Але тож свої,недоторканні.)То по совісті скажи:можна чи ні?
А взагалі, якщо це весь компромат, що ви нарили за ці роки, то грош вам ціна. Форум до цих пір рже з компромату на Островську, то ви ще далі тут смішите сіх "компроматом" на Полодюка. :lol:
Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати
байка вже застаріла, не зробив Полодюк вчасно подання до ВР, перше звернення пішло лише після шуму на сесії. І взагалі скільки ти ще можеш людям " лапшу вішати"?Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:\
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.
Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:\
Все значно простіше - рішення про вибори чомусь не приймала Верховна Рада, лише вона має такі повноваження. Це все пропри те, що подання відправлялось 3 рази.
Якщо ти мені скажеш, що це наші депутати тут посовєщались, і без благословення "центру" обрали в.о якого вважали за потрібне - буду дуже довго сміятись. :lol:\
Давай так на знання ситуації, хто міг і як вибрати тимчасового во мера, ти думаєш сам чи його назначили з відкілясь?
вдруге тебе ловлю за руку при розпусканні чуток
йой, всьо пропало. :dry:
У вас при "гідності" назначена невідомо ким людина 2 роки сидить у мерському кріслі, а ти рвеш на собі вишиванку, що при "диктатурі" ніхто нікого не назначав. Ну це прям якась іронія долі.![]()
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua