щасливі йдуть додому з повним пакетом несвідомості- ну то повивозьте їх десь, і завезіть других. Я вам навіть більше скажу - вони і проголосують зовсім не так, як тут більшості діванної армії хотілося б. Знову (як і завжди) переможуть не ті що треба. То що з цими людьми зробити? А може їм так добре? Іншого вони не хочуть?
биография написана на російській, але сайт на українській, принципово читати не буду
Справжня політична агітація в Україні була лише на виборах 1991-1994 років. Сумнімаюся, що ти з того щось пам"ятаєш.
А ти програму тієї ж "Сили громад" читав? Чи обійшовся бігбордами? Ти хоч в курсі, що їхня программа підтримки соціально незахищених людей (по яку чомусь ні слова тут не було сказано) розрахована на два роки незалежно від результату виборів?
Якщо кандидат сам не зверне на себе увагу, виборці йому своєї уваги також не приділять.
А агітація має містити не пусті обіцянки "дам то, зроблю це", вона має містити основні тези та заклики, які мають підкріплюватись програмою.
Жахливо жити в країні, в якій є люди, що вже забули як виглядає справжня агітація.Справжня політична агітація в Україні була лише на виборах 1991-1994 років. Сумнімаюся, що ти з того щось пам"ятаєш. Далі, з розвитком клановості і олігархату в Україні політичні партії переворились в політичні проекти, а вибори в боротьбу політичних технологій.
Біжи хуткіш до Вахоцького і Одуда та тисни руки, час іде а от технології від Свободи залишаються такими ж стабільними
Ще й фотку з сайта сперли ! На тому ж коврику гречка ! Ай-я-яй...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua