Мабуть Махалич мав на увазі ці квадратики?Дивно, в мене в жодному з браузерів такого не спостерігається. Яким ви користуєтесь браузером?
не можу зайти з свого логіна.пише що хибний.Знаю за цю проблему, багато хто не може зайти з свого логіну. Це повязано з тим що кодування форуму і сайту різні. Мабуть що доведеться вимкнути інтеграцію і реєструватись всім по новому.
А колір ще буде змінюватись?Кольорів на сайті аж 6, їх ви можете змінювати натиснувши на відповідні кольорові крапочки в самому низу сайту.
не можу зайти з свого логіна.пише що хибний.А колір ще буде змінюватись?Бо трошки криваво на білому фоні виглядає)))Слава Богам!!! Люка, там таке понаписували, що я аж повірив.[SIZE=1]---------- Додано о 21:02 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 20:59 ----------[/SIZE]
Згодом її буде замінено як і логотип сайтуНе зовсім зрозумів про що ви? Які ще квадратики? Якщо можна покажіть на скріншотіБукви заголовків написані квадратиками. Особливо це помітно на кривих лініях. Таке враження, що у Вас дизайнером Малевич.[SIZE=1]---------- Додано о 21:04 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 21:02 ----------[/SIZE]Що таке URL сайту?
Ті букви в заголовках (квадатиками) виглядають нємножка па-дєбільному, проше пана...Чесно. Читати ті кубики дуже незручно - очі втомлюються.Не зовсім зрозумів про що ви? Які ще квадратики? Якщо можна покажіть на скріншоті
Через декілька годин буде запущено для тестування наступну версію нашого сайту.Тепер сайт потребує вашої допомоги як ніколи. Будь які неполадки, помилки, баги чи зауваження прошу вас відписувати в цій темі.А ще потрібна допомога з перекладом компонентів сайту, з російської на українську та з англійської на українські. Хто може та бажає допомогти?Там також будуть за всілякі дрібниці банити? Якщо так, то на нас із Бембою можете не розраховувати.:af:
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua