розклад руху поїздів.оновлений.бо у тому що зараз є - половина поїздів відмінено:ac:Якшо поїзд потрібен не приміський, то зареєструйся на e-kvytok.com.ua. Там навіть побачиш які місця в якому вагоні вільні... :bm:
і виявив ставлення до твого поста. Ти шо думаєш на цьому сайті мільйони колотять? Людина витрачає свій час і кошти на сайт а у відповідь заздрисливі пости-хейти. Якщо б у мене був зайвий час, я б давно нормальний шепетівський сайт новин запустив. І фінансування у знайомих підприємців тищонку-дві на місяць би знайшов.Просто мене цей місцевий цирк вже не цікавить і я давно іншим займаюсь.Якщо не цікавить то навіщо тут ці нюні? Займайся своїми справами, якщо крім пустої балаканини допомогти нічим. Краще б тих підприємців звів з адміном раз на те пішло. Був би хоч якийсь толк.А так тикати в приклад кримські сайти які описують події цілого автономного округу на противагу сайту який описує події 45 тисячного містечка як на мене не дуже коректно.
Віддайте сайт людині яка дійсно хоче приносити користь!!!Цікаво кого ви маєте на увазі? Можливо себе? Ви готові витрачати цю годинку?Щодо сайту то хотілось би більш зручний інструментарій мати для додавання фото та відео, хотілось би інтерактивну карту, а ще хотілось би щоб були обмеження для гостей, а то сайт відвідує чимало шепетівчан, але в житті сайту беруть участь одиниці.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua