На сторінках форуму я вже згадував, що поступово ведеться робота над наступною версією нашого сайту. Хотілось би дізнатися що з цього приводу думають наші користувачі. Які функції хотіли б ви бачити на новій версії сайту. Хочу наголосити що ваша активність в цій темі буде індикатором попиту. Тобто якщо не буде активного обговорення, я буду вважати що наступна версія сайту поки що не потрібна. Чекаю ваших думок.
Коли тільки перенесли матеріали зі старого форуму на новий, то я нормально залогінився під своїм старим акуантом. Все норм. Коли остаточно перейдем на новий сайт і форум, все буде працювати
Анімований аватар зараз неможливий, адже зараз сайт всі аватари адаптує автоматично до необхідних розмірів, а адаптування анімований аватарів потребує адаптування кожного кадру
Напевно в чомусь іншому проблема. Яндекс, наприклад, сворює мініатюри + декілька варіантів розмірів для фоток. І якщо то гіфки - вони анімуються навіть в вигляді мініатюрок
Яндекс працює на базі потужних кластерів, у нас же звичайний сервер. Якщо хтось завантажить гіф файл на кілька сот кадрів, то сервер буде їх опрацьовувати десь пів хвилини. На старому форумі вони не зменшувались, а лише отримували відповідні розмірам атрибути
До речі довелось змінити дизайн нашої соціальної мережі. Той шаблон, що був до цього занадто забагований, нераціонально правити його вручну, будем чекати виправленої версії.
на поштову скриньку прийшли повідомлення з порталу про пропозиції дружби.
але коли переходиш по ссилці чи входиш в кабінет,вони відсутні.
"В настоящее время у Вас нет новых предложений дружбы" :unsure:
Це повідомлення які мали вам прийти відразу, але через те що я неправильно налаштував роботу крон серверу вони до вас не дійшли. Відтепер всі листи будуть приходити вчасно. Приношу свої вибачення за незручності.