Понеділок, 17 жовтня 2011
  176 Replies
  3.1K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
На сторінках форуму я вже згадував, що поступово ведеться робота над наступною версією нашого сайту. Хотілось би дізнатися що з цього приводу думають наші користувачі. Які функції хотіли б ви бачити на новій версії сайту. Хочу наголосити що ваша активність в цій темі буде індикатором попиту. Тобто якщо не буде активного обговорення, я буду вважати що наступна версія сайту поки що не потрібна. Чекаю ваших думок.
Понеділок, 24 жовтня 2011, 13:03
·
0
Votes
Undo
На даному етапі у вищезгаданих газетах немає матеріалів які були би цікаві користувачам, та редакції до перепублікування їх матеріалів певно ставитимусь негативно. Як би нам не хотілось, але такої динаміки як на вищезгаданих порталах нам не бачити в силу тематики сайту.Я можу розтянути дизайн і викладати на головній по 10-15 матеріалів, але сенс? Періодичність у нас та ж яка була.
Понеділок, 24 жовтня 2011, 12:36
·
0
Votes
Undo
Юзери ніколи не будуть нічого нікому наповнювати, бо напрягатися просто так ніхто не хоче. А форуми взагалі найважче підняти серед сайтів, якщо сталого коммюніті немає.Ось подивись на портали: http://www.gazeta.ru/ http://unian.net/ http://www.kommersant.ru/http://www.pravda.com.ua/Там відразу для очей відвідувача доступні десятки новин та статей. Лише головну сторінку можна читати хвилин 20.А на головній цього сайту лише 6 статей, а на іншій площі всяка фігня та реклама.Треба дизайн міняти, короче. В першу чергу.Адмін може сам на основі рерайтингу публікацій ШВ, ДзД і газети Царика кожен тиждень на головну додавати 10-15 коротких новин з життя міста. І не треба нікому навіть платити за написання.А чекати, поки юзери будуть писати статі, будеш ще кілька років.
Неділя, 23 жовтня 2011, 14:28
·
0
Votes
Undo
Як на мене то нічого кардинально нового на сайті зробити не вийде. Доки юзери не почнуть активніше додавати контент самі не буде толку.
Я навіть не пам'ятаю, коли останній раз заходив на сайт міста. Весь час на форумі тільки)
Якби не сайт і його наповенння то думаю і сайт би загнувся, майжі всі нові теми це копіпасти з новин та статей з сайта
Вівторок, 18 жовтня 2011, 15:34
·
0
Votes
Undo
на мою думку,Якщо буде змінюватися сайт,то і форум зміниться)
Вівторок, 18 жовтня 2011, 15:32
·
0
Votes
Undo
Я навіть не пам'ятаю, коли останній раз заходив на сайт міста. Весь час на форумі тільки)
Вівторок, 18 жовтня 2011, 14:08
·
0
Votes
Undo
готови допомогти!будь як!за дошку оголошень +1
Вівторок, 18 жовтня 2011, 12:02
·
0
Votes
Undo
интернет тв можна добавити
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:58
·
0
Votes
Undo
конвертер валют якщо можна (бажано всіх)бо теперішній не працює
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:45
·
0
Votes
Undo
Я вас прошу залишати побажання по функціям, дизайн буде повністю перероблений і так.
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:44
·
0
Votes
Undo
ГоловнаІнформаціяСервісСпілкуванняРозвагиГалереяДовідкаКаталог Шепетівки.... та решта тексту на головній сторнці зправа та зліва.можна зробити його яскравішим та більшим.як на мене,він трошки дрібний (чи молживо сліпну з роками)))і на фоні яскравої реклами виглядає бліденько і фон білий можна поміняти.
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:38
·
0
Votes
Undo
Я би з радістю брав участь і зробив би навіть окремий сайт, але я не проживаю зараз у нашому місті і буваю тут 1 раз в 2 місяці так що обєктивно про щось писати не зможу!!!
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:19
·
0
Votes
Undo
Чомусь здебільшого пропозиції ви пишете по форуму, я вас прошу писати пропозиції по сайту. Які функції ви хочете мати на ньому?
Частіше оновлювати головну сторінку сайту, щоб вона нагадувала газету .... тоді отримаєте багато нових користувачів адже інтернет є майже в кожного в нашому місті да із-за кордону люди також хочуть знати, що відбувається в нашому містечку!)
А ви готові брати участь у цьому наповненні?
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:10
·
0
Votes
Undo
о,ще можна було б почистити старі теми,в яких вже ніхто не пише декілька років.і оголошення теж.на рахунок оголошень на сайті - можна зробити,щоб вони самі автоматично видалялись після певного терміну. старі теми давно хотіла почистити,але не знаю чи варто?
Вівторок, 18 жовтня 2011, 11:09
·
0
Votes
Undo
Частіше оновлювати головну сторінку сайту, щоб вона нагадувала газету .... тоді отримаєте багато нових користувачів адже інтернет є майже в кожного в нашому місті да із-за кордону люди також хочуть знати, що відбувається в нашому містечку!)
Вівторок, 18 жовтня 2011, 07:51
·
0
Votes
Undo
зміни у кращу сторону - це завжди добре.про оголошення підтримую. не знаю всіх можливостей нового сайту. можна було добавити у можливості вставляння відео , і чат трошки змінити. (це перше що спало на думку)
Вівторок, 18 жовтня 2011, 00:53
·
0
Votes
Undo
Було б круто дошку оголошень зробити розділом форуму, наприклад, людина надає послуги постійно і щоб не робити кожен раз нове оголошення щоб воно було на виду, а просто писати у темі, та і відгуки буде краще писати ніж зараз.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів