НАрод вы что??? Мне как то одна антикомунистка (она из Ровно) втирала что в Украине памятников Ленину почти не осталось (только в 5 или 6-ти городах остались)... Я как ей расказал что у нас в Шепетовке в центре города памятник ленину во всей своей красоте стоит гордо и указывает куда-то... Она там чуть ли второй раз не посивела... Даже мысль была сказать что мы ему поклоняемся.. но не хотелось раньше времени в гроб заганять..))[/b]:lol: :lol: :lol: А с mahmud, я согласен на все 100. Зачем трогать, если нечего на то место поставить. + Имхо нужно страну поднимать не с памятников, а с людей. А то из нынешних представителей Украины явно никто на памятники не годится.
угу.. то давай ми так само будем робитиімхо зараз непотрібно НІКОМУ ставити памятників. навіть Шевченку... тим більше Кучмі - теж мені історична постать. ці гроші можна потратити набагато корисніше[/b]Око за око, так сказать...А що ставити пам"ятники справа не вдячна, не можу не погодитись.
А комуняки не сильно соромились, зносити пам"ятники тим хто з їхньої колокольні був деспотом чи тераном, підривати церкви. І на тому місці ставити своїх істукнів.[/b]угу.. то давай ми так само будем робити<div class='quotetop'>(Badboy @ 8.2.2007, 17:48) [snapback]8308[/snapback]</div>
Я думаю Ленана надо убрать и куда поальше! Поставим памятник Кучме, он тоже типа хороший и уже история![/b]імхо зараз непотрібно НІКОМУ ставити памятників. навіть Шевченку... тим більше Кучмі - теж мені історична постать. ці гроші можна потратити набагато корисніше<div class='quotetop'></div>
Boogor браво!!! Достойна відповідь[/b]з усією повагою: ОФФТОП
не спорю, в демократичній. що ж тоді виходить, якщо зараз демократія - значить варто стерти з лиця землі те, що нагадує про комунізм, ну і в свою чергу про монархію, рабовласницький і феодальний лад? правильно?Царь-пушку втопити! бо Петро І - мудак! Єгипетські піраміди підірвати - щоб не нагадували про язичників і негри не згадували про те, що вони колись були рабами! давай все нафіг позносим - от шлях до світлого майбутнього!!???[/b]А комуняки не сильно соромились, зносити пам"ятники тим хто з їхньої колокольні був деспотом чи тераном, підривати церкви. І на тому місці ставити своїх істукнів. Так тепер нам до скону любуватися цими "витворами" архітектури і скульптури, причому в самих центрах наших міст. А от руйнувати Іллічів мабуть не варто, треба всіх акуратно зняти і завезти в 30-ти кілометрову зону гарненько виставити в ряд вдовж дороги, щоб ручками своїми показували на 4-й енергоблок.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua