Середа, 21 червня 2006
  24.7K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Чи є в Шепетівці пам'ятники Леніну? І яке ваше ставлення до їх присутності (в разі якщо є)?.
Вівторок, 08 грудня 2009, 15:09
·
0
Votes
Undo
Не пойму голодомири було 3,а виний тільки Ленін.вибачте якщо шо....я не месний)
Вівторок, 08 грудня 2009, 14:49
·
0
Votes
Undo
голодомори було 3:1)1921—1923 рр., тобто одразу ж після поразки українських національно-визвольних змагань 1917—1921 рр. Ось до них якраз і причетний володька2) 1932—1933 рр3) 1946—1947 рр
Вівторок, 08 грудня 2009, 14:19
·
0
Votes
Undo
А вище прочитай но....я тебе здивую але у нас було 2 голодомори
Вівторок, 08 грудня 2009, 14:10
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Dj Os;45747]І взагалі щоб без демагогії дайте відповідь самим собі:Ленін нищив український народ. Конкретно так чи ні? Чи може стояти памятник кату в центрі міста?[/QUOTE]Назріло питання: в якому році помер Ленін, і яке він має відношення до сталінських репресій та голодомору 32-33 років?
Вівторок, 08 грудня 2009, 13:29
·
0
Votes
Undo
право на демонтаж или разрушение вам кто-то давал?????
А те що місцева влада не виконує прямі вказівки та укази не є порушенням? Яка у нас влада такими методами до неї і достукуються.
Больше вариантов "поднятия голов" у вас нет???
А що ти можеш запропонувати?
Да не те, що в нас. Чи ви думаєте, що Європа - це тільки високий еекономічний рівень і тд?? Та в Європі люди культурніші за нас раз в 100. І там за руйнування пам'ятників дали такий срок...
Шо ти рівняєш? Яка влада такі і методи.І взагалі щоб без демагогії дайте відповідь самим собі:Ленін нищив український народ. Конкретно так чи ні? Чи може стояти памятник кату в центрі міста?Давайте відкинем совок...комунізм і тд..Просто дайте відповідь.З.И. Судячи по голосуванню далеко не всі вважають шо вові треба лишитись
Вівторок, 08 грудня 2009, 13:15
·
0
Votes
Undo
Каким героем? Он же забрал всю казну!)))Во паразит!)))
Вівторок, 08 грудня 2009, 12:41
·
0
Votes
Undo
будемо тицяти на захід пальцьом і казати "європа! не то шо в нас панімаєш...."
Да не те, що в нас. Чи ви думаєте, що Європа - це тільки високий еекономічний рівень і тд?? Та в Європі люди культурніші за нас раз в 100. І там за руйнування пам'ятників дали такий срок...
А ми піднімаємо голову.. і далі - більше, бо люди починають думати своєю головою, а не як скажуть.
Шось ви погано думаєте, раз дозваляєте робити собі такі речіАх да, може ви і Горбачова героєм вважаєте, він же СССР розвалив?
Вівторок, 08 грудня 2009, 12:24
·
0
Votes
Undo
Зачем Шкипер? Тут же такой "перл")))На более "интелектуальный" ответ я и не рассчитывал)))Так так... что тут у нас?Записал меня в коммунисты (видимо откуда-то узнал про мои красные труселя)))) ... что еще... сравнил свои "реальні" думки с моей совковой гнилью (хорошая самооценка, чувак)... Проанализировав не понятно каким местом мои мысли, выдвинул "гениальную" теорию "або нацисти і фашісскіє прахвасні або русскіє асвабадітєлі... Правильно ?"Ну раз уж ты сам озвучил понятие "нацисти і фашісскіє прахвасні", значит что-то в этом есть - я тебя за язык не тянул...Предположил, что я знаю обо всем этом лишь по слухам бабушки (улыбнуло если честно)... еще бы сказал что я кроме букваря написанным Ленином ничего не читал...Что еще? Заочно, вместо "володьки" выдал мне комсомольский билет (мечта жизни сбылась!))))... Дальше... намекнул на долги СССР... что ж... актуально... Ленин в этом тоже виноват? Ты сам то работал во время СССР?Ах да! Самое главное - "Нюрбергу 2 - бути !".... лишь добавлю - аминь!))))))Что ж поздравляю... блеснул интеллектом!)))Тем не менее ответы на основные вопросы остались где-то там... за гранями понимания... наверное в другом измирении... или параллельной реальности в которой у власти УПА... Попытка № последняя:Вопрос 1.Вот вы признали Ленина катом... хорошо, дело ваше и каждого... в том числе и меня как гражданина Украины.... но, право на демонтаж или разрушение вам кто-то давал????? Вы являетесь представителем власти? Третий или четвертый раз спрашиваю!Вопрос 2.Больше вариантов "поднятия голов" у вас нет??? Ты противоречишь сам себе "але головне не покарання - а визнання!" Как по мне, вандализм ближе к "покаранню" чем к "визнанню"... Или я ошибаюсь?Скажи пожалуйста Тролик, ты реально так думаешь????
Вівторок, 08 грудня 2009, 10:20
·
0
Votes
Undo
Я би забанив вже давно.....жаль демократія у нас:)
Вівторок, 08 грудня 2009, 09:57
·
0
Votes
Undo
Вот вы прям продвинули Украину в Европу так, что дальше просто некуда!!!!Интересно, какая пропорциальная зависимость продвижения в Европу от количества разрушенных памятников?
я і не казав, що я "прадвігаю" в європу.... це просто приклад. Порівняння норм і рівнів життя. Адже чомусь всі на європу орієгтується, коли йдеться про подібні речі, а не на Берег Слонової Кістки ? Правда? І на випередження: я не агітую ні в єс, ні в нато, ні в який союз взагалі, бо ми можемо бути самодостатніми, на своїй землі.
Чувак, ты топчешься на месте переливая из пустого в порожнее! Не отвечаешь на прямые вопросы, выдвигаешь какие-то смутные теории... надоело уже задавать тебе вопросы, все равно ответа ни них не будет, а вместо них будут снова какие-то домыслы о том "вот как бы да кабы"... и советы прочитать то или иное...
Я не топчусь, а даю конкретні думки, на відміну від твоїх - наскрізь прогнивших совком: або біле, або чорне... третього нема... або нацисти і фашісскіє прахвасні або русскіє асвабадітєлі... Правильно ?
Мне это не интересно, т.к. историю советского периода я слышал из первоисточников, а не через призму "народных мучеников".
А тобі взагалі щось "інтєрєсно", крім думок твоєї бабці? Чи твоя бабця все життя пропрацювала в архіві КГБ. і все знає ?
Советы потратили 50 лет на стройку пусть и скудного, но благополучия... а что сделали вы? Подняли головы? Или вам все 50 лет и дыхнуть не давали поэтому вы решили в отместку подолбить памятник и записать в себя "патриоты"?Вы считаете такие методы "поднятия голов" уместными? Больше вариантов у вас нет? Переписали историю? Хоть на один вопрос ответим?
так-так.. 50 років смертей і нещасть заради 20 років відносно нормального існування ? ну ти тіп даєш....Ти справжній комсомолець, володька би тобою гордився....А ми піднімаємо голову.. і далі - більше, бо люди починають думати своєю головою, а не як скажуть. А переписувати історію не потрібно. Головне пам"ятати хто є кат, а хто є жертва... і якщо росія визнала себе правонаступницею СССР (і відповідно заграбастала всю казну), то хай тепер і віддає борги СССР. Нюрбергу 2 - бути ! Але це буде вже комуністичний Нюрберг.. хай пізно, але головне не покарання - а визнання!
Вівторок, 08 грудня 2009, 09:35
·
0
Votes
Undo
Вот вы прям продвинули Украину в Европу так, что дальше просто некуда!!!!Интересно, какая пропорциальная зависимость продвижения в Европу от количества разрушенных памятников?Чувак, ты топчешься на месте переливая из пустого в порожнее! Не отвечаешь на прямые вопросы, выдвигаешь какие-то смутные теории... надоело уже задавать тебе вопросы, все равно ответа ни них не будет, а вместо них будут снова какие-то домыслы о том "вот как бы да кабы"... и советы прочитать то или иное... Мне это не интересно, т.к. историю советского периода я слышал из первоисточников, а не через призму "народных мучеников". Советы потратили 50 лет на стройку пусть и скудного, но благополучия... а что сделали вы? Подняли головы? Или вам все 50 лет и дыхнуть не давали поэтому вы решили в отместку подолбить памятник и записать в себя "патриоты"?Вы считаете такие методы "поднятия голов" уместными? Больше вариантов у вас нет? Переписали историю? Хоть на один вопрос ответим?
Вівторок, 08 грудня 2009, 08:24
·
0
Votes
Undo
Хм )) Значить людина, яка знищила мільйони українців - хороша людина, хай їй стоїть пам"ятник... Союз проіснував 70 років, із них останніх 20 років його існування було відносно нормально жити (це напевно ви їх і пам"ятаєте або про них розказували).. і це така ціна !? 50 років масових вбивств і мордувань!? .... це ж історія! ми не забуваємо історію! Правда?А хлопці які допомогли багатьом відкрити очі - значить зхлочинці? Ой довго ми ще не будемо мати щастя на своїй землі і будемо тицяти на захід пальцьом і казати "європа! не то шо в нас панімаєш...." І кляніть тоді кого хочте: президента, парламент, міську владу, сусіда в якого є машина.... але винні у всіх проблемах - ми самі, бо мовчимо. І майбутні вибори - тому доказ!
Вівторок, 08 грудня 2009, 06:56
·
0
Votes
Undo
і почнуть голодомору пам"ятник нищити!це теж буде не нормально
Вівторок, 08 грудня 2009, 06:33
·
0
Votes
Undo
Вот вот... Завтра на выборах победит Симоненко и понеслась по новой)))
Вівторок, 08 грудня 2009, 06:03
·
0
Votes
Undo
Це просто вандалізм, якщо рішення про демонтаж буде прийнято то нехай демонтують. А якщо хтось такий сміливий то нехай зізнається і відповість за свій вчтнок. Як би там не було а це наша історія, і кожен раз її переписувати не можна. Завтра до влади прийде нова політична сила з новими поглядами і що тоді будем знищувати чи можливо відновлювати.
Вівторок, 08 грудня 2009, 05:20
·
0
Votes
Undo
Хто не пам"ятає свого минулого-той не має мабутнього!!! Всі це мені здається ведеться до того, щоб не об"єднати,а розколоти суспільство!!!2004 рік-на помаранчевих та блакитних. А ветеранів УПА та Радянської армії?Ну навіщо було трогати та зіштовхувати тих дідусів,на яких без сліз співчуття не можна дивитись?Скільки їх вже залишилось?одиниці!Ще пару років,і настоящих вереранів не залишиться зовсім!Історія та час все розсудить!А ці суперечки їм вкоротять віку. З Леніном те ж саме. Це наша історія,наше минуле!Мій прадід приймав участь у революції,бабуся партизанила разом з Ковпаком,дід дійшов до Берліну!Я виросла в Радянському Союзі!Отримала безкоштовну освіту.І мені це все накажете викреслити з життя?Бо ющенку так захотілось? НІКОЛИ!!!п.с. “Не судите, да не судимы будете”.
Вівторок, 08 грудня 2009, 05:04
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Dj Os;45716]А як ти думаєш зашевелится наша місцева влада без таких от акцій?[/QUOTE]Дак все-равно им никто НЕ ДАВАЛ права это делать!Какие бы они не были "бравые чуваки"!И как раз монтажеры и зашевелятся когда впаяют по статье!
Понеділок, 07 грудня 2009, 19:54
·
0
Votes
Undo
Відколи вам Ющенко став авторитетом?? Самі ж пару сторінок назад казали, що зараз при владі комуняки.
Ющ не авторитет. Тут іде мова про те що є прямий указ президента який не виконується.
А Вы, Тролик, в демонтажеры добровольные записались?Или все-таки этот вопрос должен решать орган местной власти?
А як ти думаєш зашевелится наша місцева влада без таких от акцій?
Понеділок, 07 грудня 2009, 19:43
·
0
Votes
Undo
А Вы, Тролик, в демонтажеры добровольные записались?Или все-таки этот вопрос должен решать орган местной власти?
Понеділок, 07 грудня 2009, 19:14
·
0
Votes
Undo
Відколи вам Ющенко став авторитетом?? Самі ж пару сторінок назад казали, що зараз при владі комуняки.
There are no replies made for this post yet.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів