Середа, 21 червня 2006
  24.7K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Чи є в Шепетівці пам'ятники Леніну? І яке ваше ставлення до їх присутності (в разі якщо є)?.
Понеділок, 07 грудня 2009, 18:57
·
0
Votes
Undo
"вжити в установленому порядку заходів щодо демонтажу пам'ятників та пам'ятних знаків, присвячених особам, причетним до організації та здійснення Голодомору 1932 – 1933 років в Україні та політичних репресій, а також щодо перейменування в установленому порядку вулиць, площ, провулків, проспектів, парків та скверів у населених пунктах України, назви яких пов'язані з такими особами."Сам закон тут: http://www.president.gov.ua/documents/5935.htmlПитання, пропозиції, побажання ? ))
Понеділок, 07 грудня 2009, 18:49
·
0
Votes
Undo
ви його ставили той памятник...?згідно Указу Президента рішення приймає сесія місцевої ради, якщо вона його не прийняла самі вибрали таку, і не треба з Тернополя сюди їхать помагать, добровольців набір не оголошувався.І голосувати тут нема шо - в темі з 6.12.09р. прийняло участь близько 15 осіб, більшість з яких "ПРОТИ" або "паралельно".
Понеділок, 07 грудня 2009, 18:32
·
0
Votes
Undo
ППЦ... ну вы накрученые... уже Има инициатором выставили...Тему создал тот, чей первый пост... опрос создал я... но его потом объединили с темой...Опрос редактировал тоже я... так как в одном из постов было озвученно предложение упростить вопросы, чтобы они не имели поддтекста... точнее чтобы обосновывали свой ответ в постах....Голоса никто не поправлял... удалены были вариатны не имеющие голосов... так что не надо гнать пургу... и выдвигать лжетеории...P.s. Пошли уже по третьему кругу:be:Можно в студию постановление президента?
Понеділок, 07 грудня 2009, 18:12
·
0
Votes
Undo
:bi::bi::bi::bi::bi:по-перше: невже українці гідні такої поведінки? Чи стали б вони шкодити один одному, через якісь укази, які їм не подобаються(назбирати грошей на машину українцю набагато тяжкіше ніж французу)по-друге: це ти так казав би, поки хтось не спалив би твою машину, або хату.по-третє: як я зрозумів, щоб здобути демократію, українці повинні чинити хаос на вулицях??
Вся наша проблема, що ми всі мовчимо, нас обкрадають, знищують, а ми все одно ні пари з вуст, і якби настрої в українців були як у французів(підняли ціни, щоб кишені набити - всі на вулицю, і показати, що ми народ який не буде мовчати)тоді тільки будуть з нами рахуватися. (не йде мова палити машини чи знищувати майно) А якщо мовчати як ми мовчимо то ще багато років змін ніяких не буде. Всі зміни ми маємо робити самі, за нас їх ніхто не зробить. Ми хочимо жити в Європейській країні, тоді нащо нам памятники "ідолів" які принесли стільки біди народу?????????????????????????? Можна наводити багато аргументів стосовно бандерівців і класного життя при союзі, але відкрийте історію і подивіться скільки людей знищила та влада, скільки людей сиділи в тюрмах тільки за висловлення своєї думки? Правильно сказав trolik "винищували тих хто піднімав голови".p.s стосовно памятника Леніна..... є наказ президента України про їхній демонтаж і це має прийматися на рівні міської ради (саме прийматися а не відкладатися до інших часів)
Понеділок, 07 грудня 2009, 18:04
·
0
Votes
Undo
який бот )) очі розувайте: тему об"єднав адмін з попередньою про Володьку ))
Понеділок, 07 грудня 2009, 17:59
·
0
Votes
Undo
на форумі завівся бот. В цій темі вже маже 10 000 переглядів, хоча раніше було тільки 600
Понеділок, 07 грудня 2009, 17:46
·
0
Votes
Undo
я не відкривав, а от де моє повідомленнь ділося?
Понеділок, 07 грудня 2009, 17:43
·
0
Votes
Undo
Я так поняв шо Імортал
Понеділок, 07 грудня 2009, 17:42
·
0
Votes
Undo
А хто його відкривав?
Понеділок, 07 грудня 2009, 17:36
·
0
Votes
Undo
Це питання до того хто його відривав. Мабуть результати не дуже подобаються.
Понеділок, 07 грудня 2009, 17:33
·
0
Votes
Undo
А чому голосування закрите?
Понеділок, 07 грудня 2009, 15:24
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Forester;45672][/COLOR]Адмін з чим звязане різке падіння репутації?Чи може Ви Шановний Адмін поділяєте думку окремої групи форуму?Ви заангажований?Чи можливо хтось впливає на Вашу думку?:ag:Тут попахує новим детективом!!!:ag:[/QUOTE]))))))))))))))))))))
Понеділок, 07 грудня 2009, 15:16
·
0
Votes
Undo
Репутацію я тобі свою висловив, таке може зробити кожен натиснувши ваги під аватором.Ми шановний лізите не в той ліс, при владі у нас комуняки були. Як взагалі ви збираєтесь порівнювати армію з ідеологією? Це ніби х** з пальцем рівняти.
За радянської влади в місті працювали всі підприємства, в лікарнях лікували хворих, освіта була безкоштовною, строїлись нові будинки (весь проспект і не тільки). А чим похвалиться теперішня влада? Хіба що кількістю відкритих "генделиків", в яких споюють молодь.
Можна подумати це їх заслуга.
Понеділок, 07 грудня 2009, 15:00
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=trolik;45627]в свій час кожен зробив свій вибір: хтось подався в УПА, хтось виїхав за кордон, а хтось добровільно-примусово пішов служити савєтам. І ще раз наголошую (для водіїв танків, зациклених на савєцькій пропаганді): УПА боролось як проти НАЦИСТІВ, так і проти САВЄТІВ.І ми підтримуємо цю ідеологію. А тобі друже, я би радив навчитись друкувати без суржику )) Чи принцип меншовартості не дозволяє розмовляти українською мовою?[/QUOTE]Якби не "САВЄТИ" майно і здобутки яких наша влада продає вже 18-й рік то Незалежна Україна з такими "патріотами" як ти не проіснувала б і один рік.Скільки заводів збудувало УПА? Чи може вони створили якусь інфраструктуру? Чекаю на конекретні факти. Підкреслюю конкретні факти позитивного впливу УПА.:af:[SIZE=1]---------- Додано о 15:00 ---------- Попереднє повідомлення було написане в 14:57 ----------[/SIZE]Адмін з чим звязане різке падіння репутації?Чи може Ви Шановний Адмін поділяєте думку окремої групи форуму?Ви заангажований?Чи можливо хтось впливає на Вашу думку?:ag:Тут попахує новим детективом!!!:ag:
Понеділок, 07 грудня 2009, 14:56
·
0
Votes
Undo
За радянської влади в місті працювали всі підприємства, в лікарнях лікували хворих, освіта була безкоштовною, строїлись нові будинки (весь проспект і не тільки). А чим похвалиться теперішня влада? Хіба що кількістю відкритих "генделиків", в яких споюють молодь.
Понеділок, 07 грудня 2009, 14:33
·
0
Votes
Undo
dialex-m зрозумій що тоді метою була абсолютна влада, зараз же через те що демократія таки вкроїлась в наше життя у верхах мета гроші через владу. Тоді вібдирали гроші щоб всі були рівноголожопими, зараз же стараються накрасти більше ніж в інших
Понеділок, 07 грудня 2009, 14:26
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Dj Os;45665]Гагага...оце ти мене розмішив)) Першим ділом як тіки він добрався до влади обдирав починаючи від царя закінчуюючи звичайним селянином. Для них ми не люди, ми стадо на йкому можна дєлать дєнгі[/QUOTE]Приємно бачити позитивні емоції! А ще приємніше бачити тему, завдяки якій форум дійсно ожив.. Але у відповідь на своє питання я побачив тільки фантазії. І все ж хочу запитати, обдирав для кого??? Бо теперішні вожді (будь-хто) свій сімейний клан на багато поколінь вперед забезпечили.. Пошепки: (А може і Сталін робив чистки хапуг, в більшості випадків? Га?)
Понеділок, 07 грудня 2009, 14:01
·
0
Votes
Undo
Пропоную написати листа Єгипетському уряду про демонтаж пірамід, так їх фараони знущались з бідних рабів заставляючи їх тягати кілька тонні брили.
що ви як малі діти, для чогось щось зносити? Бо це комусь не подобається? Так може і пам,ятник варенику знесемо чи галушці? бо я шото їх не дуже "люблю"...
:bi::bi::bi::bi::bi:
А у європейській Франції вже би напевно спалили зо 20 машин по кожному факту, і уряд би зранку хаотично шукав вирішення проблеми
по-перше: невже українці гідні такої поведінки? Чи стали б вони шкодити один одному, через якісь укази, які їм не подобаються(назбирати грошей на машину українцю набагато тяжкіше ніж французу)по-друге: це ти так казав би, поки хтось не спалив би твою машину, або хату.по-третє: як я зрозумів, щоб здобути демократію, українці повинні чинити хаос на вулицях??
Понеділок, 07 грудня 2009, 13:55
·
0
Votes
Undo
Гагага...оце ти мене розмішив)) Першим ділом як тіки він добрався до влади обдирав починаючи від царя закінчуюючи звичайним селянином. Для них ми не люди, ми стадо на йкому можна дєлать дєнгі
Понеділок, 07 грудня 2009, 13:41
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Dj Os;45661]Винні)) Ви шо хочете сказати що зараз при владі демократи?[/QUOTE]Оце питання цікаве! Леніну, хоча б за те треба пам'ятник зберегти, що він не був хапугою, а ще державу на ноги ставили. І якщо уявити, що він зараз балотувався б в президети, то я був би за комуністів... Чи може я чогось не знаю???
There are no replies made for this post yet.
Sorry, the discussion is currently locked. You will not be able to post a reply or a comment at the moment.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів