Пам'ятник Леніну нікому не заважає.Якби не заважав то не було би дискусії на 4 сторінки форуму. Якщо він не заважає тобі це не значить що він мені не заважає
Скільки ви ше будете собі ідолів в голові тримати?Я ж не кажу, що я фанат "культу вождя". Я не кажу, що Ленін робив щось позитивне. Але комунізм - невід'ємна частина як Росії, так і УкраїниПам'ятник Леніну нікому не заважає. Хай стоїть собі. Просто мені здається, що це вже лишнє.Те, що пам'ятник демонтують - мені від того ні холодно і не жарко.
вишкільних військових українських відділів при німецькій армії.Ось я найшов відповіді на свої питання))) Ти виділив одні слова в цій цитаті, а я - інші. Для мене особисто це багато чого сказало
добровільно-примусово пішов служити савєтамПримусово???? Тоді для кожного хлопця пійти на війну - був обов'язок честі. Бо вони були істинні патріоти. Ніхто не хотів сидіти, склавши руки, коли твою державу хочуть захопити. І юнаки хотіли наслідувати своїх батьків і дідів, які йшли в нерівний бій, заради істиної цілі.
А визволителі, це хто ? Оті із зірочками на вушанках та у фуфайках?? Як на мене, їх потірбно прирівнювати до нацистівБлін, а ви хто? не нацисти? якщо люди, які визволяли весь союз від фашистів, люди-патріоти - нацисти, то ви хто? Особисто я вважаю їх героями, а не вас, які з початком незалежності України, починаєте качати свої права, і "несете в маси свою ідеологію". Може ще навчіть нас нової "істиної" історії. Люди кров'ю і подвигами захищали нас від загарбників. А ви що робили? З ким боролися? З німцями чи з союзниками?Історію - не змінити. Якщо ви хочете прославляти свого Бендеру, то збирайте гроші у своїй організації на пам'ятник йому. Но не трогайте те, до чого вам лізти не нада! і я особисто гордий, коли на 9 травня, в нас на вулиці є парад вчесть Перемоги, що є ветерани, горить вічний вогонь, що люди несуть квіти до могили воїнам-визволителям.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua