Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  137 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Середа, 04 грудня 2013, 10:04
·
0
Votes
Undo
Ну добре, що в столиці люди прокинулись. У нас нажаль не всі, тому і мера ніхто не спитає.
Середа, 04 грудня 2013, 09:54
·
0
Votes
Undo
Нет, я хочу сказать что НЕТ принципиальной разницы между ЭТИМИ упырями и ТЕМ упырями, ... в том-то вся и беда...

Підтримаю Ёмигранта. Теж вважаю, що теперішнім методом "євромайдану" зможемо зробити тільки зміну масок/морд/капіталів (частково до певних змін це звичайно призведе, але не таких, які потрібні народу).
Так потрібно "налякати" керівництво держави (теперішнє/майбутнє), щоб розуміли, що можуть втратити не просто довіру народу, а й найцінніше.

Ми так тут гарно вміємо говорити, а в своєму місті навіть боїмося місцевого очільника запитати на що витрачені 10 млн.грн., які вже "використані" на ремонт проспекту Мира - особливо ці 10 млн. добре відчутні на перехресті з вул.Чкалова, а навесні і повсій довжині "нововідкапіталенонго" проспекту. Бльо, а ми тут про високі матерії...
Середа, 04 грудня 2013, 09:45
·
0
Votes
Undo
Та є ким замінити, хороших менеджерів більш ніж достатньо, головне створити умови шоб владу брали ці менеджери, а не корупціонери старої закалки.
А головне перед виборами узгодити правила гри, шоб не було узурпації влади, повинні бути важелі та противаги, тоді буде толк.
Середа, 04 грудня 2013, 09:27
·
0
Votes
Undo
Ти хочеш сказати країні дорожче провести нові вибори чим дати далі обкрадати країну цим упирям?
Середа, 04 грудня 2013, 08:45
·
0
Votes
Undo
По хорошому головне шоб майдан зараз добився повного перезавантаження - кабінет міністрів, парламент і президент. А там вже будем уважно дивитись шоб не обрати тих самих. Та зараз головна задача показати Янику, шо діватись йому вже нікуди
Середа, 04 грудня 2013, 08:41
·
0
Votes
Undo
Всі казали шо майдану не буде без лідера...але ж якось і без тріо того справлялись до цього, оцей плач шо без лідера ми все просрем фігня.

Не просрем, просто нічого не виграємо. В кращому випадку Азарова змінимо на Арбузова і відсотків 5 зі 100, що усунемо "Проффесора". А саме питання з євроінтеграцією вирішиться саме - якщо рашка погіршить нам умови співпраці, вернемось хутенько до підписання угоди, нічого не запропонує - чекатимемо 15 року.
Середа, 04 грудня 2013, 03:38
·
0
Votes
Undo
Всі казали шо майдану не буде без лідера...але ж якось і без тріо того справлялись до цього, оцей плач шо без лідера ми все просрем фігня.
Вівторок, 03 грудня 2013, 23:55
·
0
Votes
Undo
(пьян в доску, но печатая из последних сил)
Посидим... подождем... авось случиться второе пришествие сына господня... а пока я спать/трезветь/лечиться
Одна просьба - разбудите, когда сие диво произойдет, ок?
Буду очень благодарен!
Вівторок, 03 грудня 2013, 23:08
·
0
Votes
Undo
Я поражаюсь одному:
Если послушать скептиков ... блл-бла-бла ...Все... ушел в запой... :pinch: :pinch: :pinch:

І так кожен другий говорить, реально. Я сам так полюбляв іншим говорити, які починали розповідати на кшталт: "Та що ми зможемо...", "Все одно нічого не зміниться", тощо.

Наразі я впевнений в одному - в нашого народу є потенціал, є бажання щось змінити, є сподівання. Проте немає одного - немає лідера, який міг ми направити вектор цієї людської "народної" енергії в належному напрямку, а без цього і майдан, і євромайдан, а точніше натовп сповнений енергією - це лише (вибачте, не хочу нікого образити, просто не можу підібрати інше слово) - стадо/маріонетки якими можна маніпулювати різними методами.
Немає наразі тієї людини - ЄДИНОЇ, за якою міг би піти наш народ з відкритим серцем, з довірою, з надією в покращення.

А зараз на майдані - лише кипляча енергією народна сила, і розгублена опозиція, яка теж не чекала на таке народне волевиявлення.
ІМХО
Вівторок, 03 грудня 2013, 22:36
·
0
Votes
Undo
Я поражаюсь одному:
Если послушать скептиков евроинтеграции, противников митингов, российские СМИ, вас, некоторые Шепетовчане, то складывается мнение, что в Украине ВСЕГДА буде жопа!
И нам только что и остается, так это вздыхать и говорить как сейчас хреново... но лучше нихера не делать, потому, что станет еще хуже!

Возникает вопрос - Мы бл**ть нация или член собачий???? :evil:

"Ми щирі українці"! Но на выборы не пойдем - там все куплено, парламент выбирать не будем - тем более куплено, возражать на счет произвола властей на местах - вообще гиблое дело! Майдан? Мы шо быдло купленное???? :whistle:

Мы же окуительные мыслители и стратеги! Просчитали все на перед и нам не гоже бегать и суетиться. Все и идет по плану. Тем более, что за нас все просчитали - Гамнюковичи, Азировы, штаты, евреи, фашисты (список дополните сами). Нам осталось только ждать "светлое будущее". :blink:

Народ что с вами? Вам осталось только на голову нагадить, а так, уже как хотели, так вас и поимели! И то, после этого вы будете радоваться, что тепленькое сверху :sick:

Для кого-то этот пост может показаться резким и т.д. Я стараюсь держаться подальше от [strike]дерьма[/strike] политики. Это просто мнение со стороны. Пусть Ёмигрант не только Кучму, еще и Петра Первого с Иваном Грозным вспомнит. Тогда же было все пиздец пиздец как круто! :woohoo:

Первый раз поймал на мысли, что согласен со словами некого из форумчан - Этого мы (украинцы) и заслуживаем! Если мы не видим в том же майдане возможность хоть как-то пошатнуть эту свиноферму. Действительно, зачем?
Пусть дальше чавкают у корыт, строят резиденции, покупают вертолеты. А то придут злые дяди из ЕС и США и сделают а-та-та! :oops:

Лучше продолжать [strike]отсасывать[/strike] получать стабильную ЗП, часть которой еще и доят! Ах да, и налог за туалет не забыть заплатить!

Все... ушел в запой... :pinch: :pinch: :pinch:
Вівторок, 03 грудня 2013, 21:50
·
0
Votes
Undo
Ще влітку я чув інформацію, що в грудні висловлять недовіру Азарову, його змістять, а на його місце прийде Арбузов. І якщо, це - правда, то теперішній майдан - одна з навеличніших вистав, в якій народ - актери, хоча про це навіть не здогадується.
Вівторок, 03 грудня 2013, 20:52
·
0
Votes
Undo
але поки шо опозиція лише союзник, це не означає шо їм просто віддадуть владу і розійдуться по домам.

цікаво, а кому ж ви владу передасте??? Розвалить країну теперішня загранічна опозиція остаточно. Кличко - в Німеччину, Арсеній - в Ізраїль.
Вівторок, 03 грудня 2013, 19:31
·
0
Votes
Undo
звісно ніхто влади ім не віддасть :lol:
зміна президента не означає що все зміниться в кращу сторону.
Очевидно що за цим всім, що зараз коїться, стоїть третя сила .Яка використовує ту саму опозицію .
Якщо президент і зміниться,кукловоди (сірі кардинали) лишаться ті самі :dry:
http://cs412519.vk.me/v412519446/6cdc/82salsYMbBY.jpg
Вівторок, 03 грудня 2013, 19:09
·
0
Votes
Undo
Дарма переживаєте, прекрасно люди розуміють чого стоять. Романтика помаранцевої революції минула, люди прекрасно розуміють шо таке зараз влада і опозиція, але поки шо опозиція лише союзник, це не означає шо їм просто віддадуть владу і розійдуться по домам.
Вівторок, 03 грудня 2013, 18:59
·
0
Votes
Undo
Тут Емигранта підтримую, я не був прихильником помаранчевих і теперішній ажіотаж також не підтримую.
Мабуть 90 % мітингарів й гадки не мають за що вони стоять, хоча якщо розібратися по суті, то й страйкувати нізачим. Одні бандюки хочуть змінити інших. Пани б"ються, а в холопів лоби тріщать.
Понеділок, 02 грудня 2013, 23:10
·
0
Votes
Undo
Твої фотки нам ше вчора показли)) http://shepetivka.com.ua/fotohalereia/admin/album.html?albumid=598
Молодець...викладуй ще
Понеділок, 02 грудня 2013, 21:30
·
0
Votes
Undo
Невеличкий фотозвіт з поїдки Шепетівських в Київ! Більше фото в мене на сторінці ВК!
_DSC0072.jpg

_DSC0074.jpg

_DSC0082.jpg

_DSC0099.jpg

_DSC0156.jpg

_DSC0171.jpg

_DSC0187.jpg

_DSC0260.jpg

_DSC0292.jpg

_DSC0304.jpg

_DSC0307.jpg
Понеділок, 02 грудня 2013, 14:25
·
0
Votes
Undo
Опозиція, яка поїхала в неділю, майже вся залишилась сьогодні там і просить інших не байдужих людей долучатись. Я їду скоріше за все завтра, хто ще буде? Неодікс, відпиши в ПП
Неділя, 01 грудня 2013, 15:32
·
0
Votes
Undo
Неодікс, я був в Хмельницькому, там сьогодні також йдуть акції протесту, на скільки мені відомо опозація поїхали на Київ сьогодні вночі, чи будуть ще їхати від Шепетівки до столиці взнаю ввечері
Неділя, 01 грудня 2013, 01:09
·
0
Votes
Undo
На Київ хтось збирається на "Йолку", взагалі у когось є хоть якась інфа?
Чи я один такий на Шепетівку, чи всім пох???
Вже другий день по лічках задаю питання, так толком і не отримав відповіді.

Ти не один!!! І не всім пох!!! Завтра на майдані буде купа Шепетівчан!!! Фото викладу після повернення!!!
Слава Україні!!!

То ж роскажи людині як йому з вами поїхати? Він також хоче
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів