Вівторок, 26 листопада 2013
  408 Replies
  138 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Прийдіть 27 листопада 2013 року на площу Тараса Шевченка (перед виконкомом) в м.Шепетівці і скажіть:

"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"

Початок акції о 15:00
g-1-29693-1.jpg

Середа, 04 грудня 2013, 23:41
·
0
Votes
Undo
Пономарьова? Зжере система? Пфф! Скоріше Шепетівку цунамі накриє! Не та людина яка продається! Не та людина, яка піде проти народу! Він недоїдати буде, але відстоюватиме свою думку, та правду!
Середа, 04 грудня 2013, 23:17
·
0
Votes
Undo
Я ніколи не зрозумію людей які рятуючи власну шкуру чинять біду для людей!!

Нихрена ты не депутат :) А если и депутат - то не на долго - сожрет тебя система. Хотя за ТАКОЙ строй мысли - ты б\п достоин уважения; +адин тебе B)
-------------------------------------------------------
Шепетоква - вперде!!!

От тебя + получить - равносильно получить Олимпийскую награду!!! А на счет системы - ХРЕН она меня сожрет!!! Если до сих пор не сломала и веру во мне не убила то и не сломает!!!
http://www.shep-rada.ho.ua/deputaty.htm см. №33 )))))))))))))))
Середа, 04 грудня 2013, 22:48
·
0
Votes
Undo
Кароч, Ёмигрант, тебе зрозуміли. Будь ласка більше не пиши відповідей в цей темі, не до твоїх "лулзів" зараз.
Середа, 04 грудня 2013, 22:43
·
0
Votes
Undo
Ёмигранту!!! Дружище!!! Так ведь сидеть перед монитором и паскудить и тролить легче, чем пробовать что-то изменить? Правда?
Середа, 04 грудня 2013, 22:40
·
0
Votes
Undo
Хтось зверху писав що ми боїмося спитати мера про 10 млн. потрачених на Проспет, так відповідаю - а наша "опозиція" для чого, а лише для того щоб горлати і мітинги собирати з партійною символікою.
Хочу спитати Пономарьова - а ти питав мера де і на що 10 млн., чи ваша робота заключається в самопіарі і звітах про виконану роботу для Тимошенко ?

Питав!!! І не раз питав!!! Я взагалі то депутат районної ради!!! Але питав!!! І в мера в кабінеті сиділи!!! І за Проспект говорили!!! Але депутатська більшість в мера!!! Ти б краще спитав депутатів від ПР разом із тушками, чого вони голосують за рішення, які направлені проти тих хто за них голосував!!! І чого немає діалогу по розподілу коштів, прикладом, на ті самі дороги!!! Чому одноосібно мером приймаються рішення, а депутати виступають лише статистами в підніманні рук!!! Де совість людська їх та страх перед народом, що їх обирав!! Ось що спитай!!! Це перше!!!
Друге!!! Нагадай но мені за мій піар! Хоч 1 приклад наведи!! Або наведи приклад хоч 1 рішення за яке я голосував, і яке зашкодило людям!!! Я у своїй діяльності керуюсь виключно ВЛАСНИМ РОЗУМОМ І СОВІСТЮ І ВІДТОГО СМІЛИВО ГОВОРЮ ТЕ ЩО ДУМАЮ І ДИВЛЮСЬ ЛЮДЯМ У ВІЧІ!!! А моя партійна приналежність тут апсолютно нідочого!!! В мене є власні погляди і своя думка - чого і Вам бажаю!!!Але Ви, я думаю, як сиділи заляканими мишами, так і будете сидіти доскону!!! В тому є Ваша сутність!!! Так, в ПР є так само чудові люди, профі своєї справи, але кожен обирає свй шлях! Але я ніколи не зрозумію людей які рятуючи власну шкуру чинять біду для людей!! Я все сказав!!!
Чекаю відповіді!!! )
Середа, 04 грудня 2013, 20:41
·
0
Votes
Undo
Хтось зверху писав що ми боїмося спитати мера про 10 млн. потрачених на Проспет, так відповідаю - а наша "опозиція" для чого, а лише для того щоб горлати і мітинги собирати з партійною символікою.
Хочу спитати Пономарьова - а ти питав мера де і на що 10 млн., чи ваша робота заключається в самопіарі і звітах про виконану роботу для Тимошенко ?
Середа, 04 грудня 2013, 20:05
·
0
Votes
Undo
як варіант - позичити палатки у базарників.в них без символіки)))

Чекатимемо Вас завтра о 15:00 з базарними палатками!!! ;)

P.S. Инициатива бьет инициатора!!! )))))))
Середа, 04 грудня 2013, 18:49
·
0
Votes
Undo
як варіант - позичити палатки у базарників.в них без символіки)))
Середа, 04 грудня 2013, 18:29
·
0
Votes
Undo
Відповідаю!!! Апаратура, генератор еленергії, кухня та стіл підписів мають знаходитись у палатках!!! Палатки будуть партійні!! Батьківщина, СВОБОДА, Удар... Це з рештою і вся партсимволіка й Українські прапори!!! А якщо хочете без символіки, то приносьте палатки й буде без неї!!! ;)
Середа, 04 грудня 2013, 17:53
·
0
Votes
Undo
а Ёлка буде в нас на площі чи теж відміняється?

1. Правильно писати "ЙОЛКА".

якщо вже зовсім правильно - то ялинка :lol:
нас з тобою за таке пісаніє дядько Алоїс прокляв би :lol:
а по темі: цей захід теж буде без політичної символіки?
Середа, 04 грудня 2013, 17:13
·
0
Votes
Undo

1. Правильно писати "ЙОЛКА".
2. Йолка Є, будемо завтра її прикрашати!!!
3. А на рахунок трансляції - лічка!!!
Середа, 04 грудня 2013, 16:57
·
0
Votes
Undo
Середа, 04 грудня 2013, 16:55
·
0
Votes
Undo
Тобто ви хочете транслювати шепетівський майдан, а не київський для шепетівського? З організацією трансляції можу допомогти.
Середа, 04 грудня 2013, 16:54
·
0
Votes
Undo
Ёмигрант, харе тут тролити, не до цього зараз. Я тебе бачив біля мітингу 27 листопада, емігрант ти наш))

До речі!!! ТЕ ЩО БУЛО ТРІШКИ РАНІШЕ - МІТИНГ!!! А зараз на меті зовсім інший формат!!!
Середа, 04 грудня 2013, 16:50
·
0
Votes
Undo
Я щось не дуже зрозумів з поста шо це має бути.

я теж)
ще уточніть де це буде,ну і за чий рахунок все це?
для цього теж потрібні кошти мабуть. :dry:

Це буде безстрокова акція!!! Звісно в межах розумного!!! Я не збираюсь нікого закликати ночувати під ялинками!!! Поки орієнтовно акція до кінця неділі, а як стане сил і підтримки то й далі!!!
Площа Шевченка біля міськвиконкому. 15:00 початок.
На рахунок каналу - вдячний. Але відверто кажучи я такж в цьому мало розуміюсь!!! Форумчани - допоможіть з трансляцією!! Прохання!!! Бо оператор і фотограф у нас уже є!!!
А все це - за рахунок ініціативної групи небайдужих людей!!! Ось і все!!!
Середа, 04 грудня 2013, 16:40
·
0
Votes
Undo
Ёмигрант, харе тут тролити, не до цього зараз. Я тебе бачив біля мітингу 27 листопада, емігрант ти наш))
Середа, 04 грудня 2013, 16:39
·
0
Votes
Undo
Я щось не дуже зрозумів з поста шо це має бути.

я теж)
ще уточніть де це буде,ну і за чий рахунок все це?
для цього теж потрібні кошти мабуть. :dry:
Середа, 04 грудня 2013, 16:36
·
0
Votes
Undo
Друзі!!! Ось сижу і читаю як казали це "бла-бла-бла".......
І виникло в мене питання:

А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
+380679345775

P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!

А можна більш детальніше? Я щось не дуже зрозумів з поста шо це має бути. Чи це буде мітинг чи безстрокова акція?
Середа, 04 грудня 2013, 16:17
·
0
Votes
Undo
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...

Спробую допомогти з інтернет каналом для відеретрансляції, тільки потрібно щоб хтось реалізував саму трансляцію, я в цій технології - не дуже... Якщо потрібно щось допомогти матеріально - пиши в лічку.
Середа, 04 грудня 2013, 15:42
·
0
Votes
Undo
Друзі!!! Ось сижу і читаю як казали це "бла-бла-бла".......
І виникло в мене питання:

А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
+380679345775

P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів