"МИ - ЗА ЄВРОІНТЕГРАЦІЮ!"
Початок акції о 15:00
Я ніколи не зрозумію людей які рятуючи власну шкуру чинять біду для людей!!
Нихрена ты не депутатА если и депутат - то не на долго - сожрет тебя система. Хотя за ТАКОЙ строй мысли - ты б\п достоин уважения; +адин тебе B)
-------------------------------------------------------
Шепетоква - вперде!!!
Хтось зверху писав що ми боїмося спитати мера про 10 млн. потрачених на Проспет, так відповідаю - а наша "опозиція" для чого, а лише для того щоб горлати і мітинги собирати з партійною символікою.
Хочу спитати Пономарьова - а ти питав мера де і на що 10 млн., чи ваша робота заключається в самопіарі і звітах про виконану роботу для Тимошенко ?
а Ёлка буде в нас на площі чи теж відміняється?
1. Правильно писати "ЙОЛКА".
Я щось не дуже зрозумів з поста шо це має бути.
я теж)
ще уточніть де це буде,ну і за чий рахунок все це?
для цього теж потрібні кошти мабуть. :dry:
Друзі!!! Ось сижу і читаю як казали це "бла-бла-бла".......
І виникло в мене питання:
А хто з Вас був на майдані і виборював для себе право на краще життя???
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
+380679345775
P.S. А таких зомбованих недоумків як Ё я зневажаю!!!
Завтра починаючи з 15:00 для тих хто не може виїхати в Київ на Майдан у нас в Шепетівці робимо свій Майдан з піснями, музикою, відеотрансляціями з майдану, гарячим чайком з печивом, збором підписів, записом охочих на Київ їхати і т.д. Бо багато людей потребують такого дійства в підтримку Євромайдану. Скільки він проіснує - це інша справа... Але в кінці посту я пишу свій номер тел. і мені дуже цікаво, скільки з Вас запропонує свою допомогу. Бо допомога нам дуже потрібна...
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua