Четвер, 29 листопада 2012
  308 Replies
  78 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Сьогодні була сесія міської ради на якій не розглядали питання про базар, але після сесії розглянули це питання на виконкомі і виконком вирішив забрати базар з проспекту і перенести в ЖЕК. Почали збирати підписи шоб базар на проспекті закрити.
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
П'ятниця, 21 грудня 2012, 20:29
·
0
Votes
Undo
То ж місця ніхто не забирае)) на новий базар хай йдуть, тим паче там в пріорітеті місцеві підприемці....
А не ті які платят податки до житомирського, новоградського місцевого бюджету))

Або якщо ринок стихійний то хай на іншу вулицю кочують....чи на стадіони( іх однаково літом не стрежуть , бігати не реально( корчагінець ))
Бо стидно когось в місто привезти) думають що у нас циганський табор.

"стидуха тьолку в хату привести"?...
П'ятниця, 21 грудня 2012, 20:23
·
0
Votes
Undo
То ж місця ніхто не забирае)) на новий базар хай йдуть, тим паче там в пріорітеті місцеві підприемці....
А не ті які платят податки до житомирського, новоградського місцевого бюджету))

Або якщо ринок стихійний то хай на іншу вулицю кочують....чи на стадіони( іх однаково літом не стрежуть , бігати не реально( корчагінець ))
Бо стидно когось в місто привезти) думають що у нас циганський табор.
П'ятниця, 21 грудня 2012, 18:58
·
0
Votes
Undo
Воюють за робочі місця. Ти в курсі, що це таке?...
Середа, 19 грудня 2012, 21:37
·
0
Votes
Undo
Не знаю о какой конкуренции речь, но я в последние годы заметил тенденцию: проходишь метров 300-400 вдоль палаток и дальше можно не идти... все то же самое. Согласен, есть единицы с "уникальним" товаром, но их единицы.
А если учесть, что при такой "конкуренции" лишь 1/4 местные, да ещи и доходы от рынка не понятно куда идут, то невольно начинаешь сомневаться в целособразности этого рынка.
По сути: куча народу приехала продавать, а вторая куча приехала покупать. На проспекте наср...ли, деньги ушли в Шепетивка компани, а местные торгаши не понятно заработали или нет. Ведь заработать можно лишь если товар уникальный или цены уникальные. И тут выжить не просто.
Раз воюют, значит что-то зарабатывают. А может это только директор "компани" поднимает бучу? Районные депутаты ее поддерживают в своих целях.
Как бы не было, альтернатива нужна. Хорошая, а не та, которую предлагают пока что чтобы заманить.
Середа, 19 грудня 2012, 21:17
·
0
Votes
Undo

У шепетівських в основному товар - гівно. Але ще приїжджають з Новограда, Нетішина, Бердичева, Хмельницького. Якщо його закриють - вони постійні місця не потянуть, бо самі щодня торгують у себе, а сюди тільки раз на тиждень їдуть. Я наприклад, завжди купляю джинси у палатці приїжджих. І знаю, що там вони найкращі.

+10000
одна палатка з непоганим взуттям з Житомира,з джинсами теж одну палатку знаю, і тільки в них беру.
ще непогані шмотки в палатці з Новограда.
решта :sick:
а взагалі стараюсь у шоп-тур їздити у Рівне-Житомир.
вибір :woohoo: :woohoo: :woohoo: і ціни пристойні.
Середа, 19 грудня 2012, 21:02
·
0
Votes
Undo
Щодо бариг- 100% згоден, все місто стало барижним, роботи ніде нема, а ціни на базарах огого, куди братись обласним центрам з тамтешніми зарплатами.
Середа, 19 грудня 2012, 20:34
·
0
Votes
Undo
Та дєвочкє-журналісту ця об'єктивність в Шепетівці до одного місця. Вона собі триста баксів в кишеню поклала, приїде - сапожки собі нові купить в Либідь-плазі. Та й Ядусі теж Антонюк вже не так важливий. До майбутніх виборів мера далеко. Вони як відчують, що він непрохідний - самі його зіллють, як Шпілю. Ось Дячука будуть розкручувати, "борця за права трудящих".

А проспект повинен бути, на мою думку. Він як ярмарок заточений. Хай собі відкривають новий базар, ніхто не проти. Конкуренція - є таке слово.
У шепетівських в основному товар - гівно. Але ще приїжджають з Новограда, Нетішина, Бердичева, Хмельницького. Якщо його закриють - вони постійні місця не потянуть, бо самі щодня торгують у себе, а сюди тільки раз на тиждень їдуть. Я наприклад, завжди купляю джинси у палатці приїжджих. І знаю, що там вони найкращі.
Середа, 19 грудня 2012, 20:06
·
0
Votes
Undo
можливо ви і праві.бо з цифрами та фактами дійсно нестиковка. :dry:
моя знайма була у суботу на проспекті.
розповідала що до неї підходила якась дівчина ,щоб почути її думку з приводу суботнього ринку.
думка моєї знайомої,(яка живе на проспекті і проти ринку) їй видно не сподобалась.
тому і не попала у репортаж......
п.с.особисто моя думка - я розігнала б тих бариг з ширпотребом по завишеним цінам:sick:
в Хмельницьку річ коштує 85,а в нас вже 200 як мінімум та більше.......
при комунізмі таких садили за спекуляцію! :lol: а тут вони вже бізьнесьменами стали :blink:
І на весь базар тільки пару палаток з норманими речами.
їх лишіть :) а решту в топку)))
Середа, 19 грудня 2012, 19:11
·
0
Votes
Undo
https://www.youtube.com/watch?v=xeyNvTVGeRU&feature=youtube_gdata_player

Схоже, що всі ці відео проплачені Веселковими. Немає балансу обох сторін. Журналісти виражають лише одну точку зору. Деякі факти та цифри взяті просто зі стелі. У Царика в газеті приблизно таке саме.
Ну а Коля Дячук впрягся, щоб попіаритися, бо хоче в майбутньому на місце Антонюка. Буде тут смотрящим від Буряка.
Неділя, 16 грудня 2012, 23:16
·
0
Votes
Undo
Не переводьте тему в балаган, ви перші почали натякати хто винен у трагедії.
А взагалі дивно, що так тихо, невже не ганяли сьогодні базарників? Не так легко нагинати людей, які не залежать від бюджету. Як то кажуть "нашла коса на камінь"
Неділя, 16 грудня 2012, 21:32
·
0
Votes
Undo
Так вона ж не сніг прибирала.він був прибраний раніше.
але шо писати...та па любе антошка послав камікадзе.....
бережіться,ви можете бути наступними... :lol:
він такий...ви ж його краще знаете :lol:
всем хавайся.... :woohoo:
Неділя, 16 грудня 2012, 21:24
·
0
Votes
Undo
Жіночку, звичайно, шкода, але не виключено, що причиною ДТП стало те, що проспект не чищений від снігу...
Неділя, 16 грудня 2012, 21:17
·
0
Votes
Undo
Цікавий збіг обставин, перший базар після заборони і перші жертви. Нагадує історію з покришками біля пансіону.
Неділя, 16 грудня 2012, 20:59
·
0
Votes
Undo
чула що вчора після обіду якогось приибральника збила машина на проспекті.
він прибирав після базару дорогу.
зараз у лікарні,у важкому стані.
і до чого тут базар?

:S ...........
А до того ,що той прибиральник прибирав після суботного ринку срач який лишили бариги.
як мені сказали,то жінка,яка просто вирішила підробити у вихідний.
збирала сміття на проїзжій частині,порушуючи всі правила техніки безпеки.
як на мене ,чим плакати вішати з зверненнями до мера,краще б виставили попереждувальні знаки ,чи ше шо там потрібно.....жилетки вдягти як у благоустрої....
п.с Тільки не пишіть шо це теж мер "заказав" :lol:
Неділя, 16 грудня 2012, 20:37
·
0
Votes
Undo
Намек на провокацию?
Неділя, 16 грудня 2012, 19:15
·
0
Votes
Undo
і до чого тут базар?
Неділя, 16 грудня 2012, 15:24
·
0
Votes
Undo
капец,100 штук :blink: однако...
а ринок у Хмельницьку приватний чи комунальний?

Там тих ринків... :dry:
Новий, Старий, "Привоз", "Ізіда", "Берізка", "Союз", "Бартер сервіс" ті інші. Скоріше за все усі приватні.
Неділя, 16 грудня 2012, 14:29
·
0
Votes
Undo
Субота, 15 грудня 2012, 16:48
·
0
Votes
Undo
капец,100 штук :blink: однако...
а ринок у Хмельницьку приватний чи комунальний?
чула оренда на новому ринку поки 220 грн.
і по ходу проспект не закрили :woohoo:
сьогодні торгували там як завжди.
а по поводу 2000 тис.,не думаю,занадто дорого :dry:
це вийде по 27 долларів за кв.метр.
дуже дорого для нашого міста.
реальна ціна не більше 10 дол. за квадрат.
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів