https://www.youtube.com/watch?v=xeyNvTVGeRU&feature=youtube_gdata_player
Ну а Коля Дячук впрягся, щоб попіаритися, бо хоче в майбутньому на місце Антонюка. Буде тут смотрящим від Буряка.
В чому прєлєсть суботнього ринку? в тому шо всі палатки і одному місці і не треба бігати по всьому місту шоб шоб собі вибрати. А так прийдеться бігати по всім базарам шоб знайти шось путнє.
Те шо податки йдуть в інші міста зрозуміло, але і зрозумій шо окрім продавців з інших міст до нас приїжають і покупці з інших міст. Якщо убрати одних не буде і інших, вся перевага саме нашого базару зійде нанівець.
Кароч шкіп...іди троль когось іншого. на всі твої питання в цій темі вже відповідалось по декілька разів, нема чого тему перетворювати в бардак.
Як ти кажеш у нас свобода слова, для мене очевидним є факт шо купони з нового базару буде стригти мер, я бачу шо з цієї заруби перш за все програє місто. Я висловив свої думки, ти свої...на цьому наш діалог можна завершити. Будемо чекати нових новин та фактів.
1.ти був на новому ринку?перед тим як робити певні висновки раджу зайти глянути,сама була здивована территорією.вона там велика.
2.а на рахунок Антонюк за наші гроші побудував собі базар давай факти!неверю :whistle:
і мені казали одні люди теж не верю :whistle:
тобою намагаються маніпулювати
Саня, а от якби припустити що базар був би дійсно комунальний і праюцював на благо міста.Як тобі сама ідея перенесення базару в інше місце( то й же ЖЕК)??
О! А де Синюта пропав? :woohoo:
він колись теж воював за даний ринок :silly:
Будь молчалив; не должен царский голос
На воздухе теряться по-пустому;
Как звон святой, он должен лишь вещать
Велику скорбь или великий праздник
Уууууууу, как тєбя плющіт - вчора був паном, а сьогодні вже цар. Манія величі...(((((((
Як на мене із всієї цієї ситуації виходом може бути лише передання нового ринку повністю у власність громади і лише тоді закривати суботній ринок.
І хай там не розпинаються, що ринок будували інвестора, все це брехня, їх вклад був мізерним.
А для приїзжих торгашів виділити окрему ділянку неподалік, головне не на проїзжій частині, і брати з них невеличкий додатковий збір.
Взагалі головною причина чому до нас приїздять торгаші із іншим міст є те, що наші торгують різним дешевим непотребом, самі ж і винні, що маємо таку ситуацію. І хай Гандонюк не розпинається, що з міста торгаші вивозять всі гроші, якби не вони, то до на би не приїздили і покупці з інших міст. До нас на суботній ринок їздять цілі автобуси покупців із сіл та сусідніх районів, навіть зі Славути на Нетішина. Особисто бачу весь час спец автобуси, які приїжають з інших міст. Якщо збирати з іногородніх торгашів невеличкий додатковий збір, то місто від цього дуже виграє, безглуздо з ними воювати.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua