Четвер, 29 листопада 2012
  308 Replies
  77 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Сьогодні була сесія міської ради на якій не розглядали питання про базар, але після сесії розглянули це питання на виконкомі і виконком вирішив забрати базар з проспекту і перенести в ЖЕК. Почали збирати підписи шоб базар на проспекті закрити.
Впринципі таке переміщення багато хто підтримує і я в тому числі, вже давно пора ліквідувати традицію базарів прямо на вулиці Але!..
Таке рішення по закону мала робити міська рада а не виконком, шо в свою чергу робить дуже простим його скасування через суд.
По друге досі ніхто не знаю чи взагалі будуть йти доходи від базару місту, бо попри те шо він великою частиною фінансуєтсья з місцевого бюджету до цих пір його статус невідомий.
Як думаєте чим це все закінчиться?
Неділя, 10 лютого 2013, 21:39
·
0
Votes
Undo
Не смішіть, який з Миколи опозиціонер? Очевидно політика в голову стукнула, ось і випендрюється, ніби люди не знають за чиї гроші він став депутатом облради.
А ролик який виклали вище варто було розмістити в Приколах нашого міста. Костючка певне вважає, що на Інтері працює, ніби люди не знають "who is who", Шепетівка ж - це велике село, такі очевидні маніпуляції лише гроблять і так не вельми гарну репутацію Аліма Петровича. Гандонюк зі своїми непомірними апетитами на міську власність потягне з собою на дно і Аліма і всю ту свиту, що підігравала сірожі у відео.
Неділя, 10 лютого 2013, 21:35
·
0
Votes
Undo
Я готовий відповісти, що захищаю новий ринок, тому що задрав цей срач, що розводять підприємці.
І будь-ласка не ображайте дядька, якого не знаєте. Я власне з ним не знайомий, але те що він зробив у парку за рік не зробив ніхто за десятиліття. Проживіть з ойго, потім коментуйте...
Неділя, 10 лютого 2013, 20:58
·
0
Votes
Undo
Добра у вас опозиція) Не важливо якими методами? Так і до фізичної розправи не далеко і не думаю що приналежність до опозиції буде виправдовувати такі дії! Чи потім політичними вязнями і героями зроблять...

А такий форумчанин як alois/правда матка , казав що Микола Миколайович козел! Бо був в ПР, потім ще десь, вже в свободі ( я так розумію)! Не знаю чи правда! Але виглядає це як " більше платять" ! І тепер я розумію чому він такий агресивний, все ж таки не за якусь там не матеріальну ідею боротись... А за реальні американські $ !
Неділя, 10 лютого 2013, 20:48
·
0
Votes
Undo
Микола Миколайович завжди такий войовничий?? Якісь варварськи методи по вирішеню проблем.
Да і експеременти з приводу того чи проїде пожежна/ швидка медична машина , можуть коштувати дуже велику ціну! Я думаю так ризикувати не правильно.

Як би там не було потрібно діяти законими способами, які б тіки закони не були( мається на увазі подобається це комусь чи ні).

І жіночка яка казали що немає що їсти для неї ,походу бреше) знаю я її і думаю що нормально вона харчується))
" хлеба не было, так масло прям на колбасу мазали"

Микола Миколайович - від опозиції, а опозиція повинна буди войовничою і не важливо якими методами він бореться з "владою" аби ефективно і хоча б когось та влада боялась.
Неділя, 10 лютого 2013, 20:25
·
0
Votes
Undo
Я не знаю почему Николай ссылается на то, что нет отчета санэпидемстанции, если всем понятно, что его, во-первых, сделать не долго, во-вторых, заключения, которые там сделают, будут не в пользу рынка на проспекте.
Да и на Карла Маркса я сомневаюсь, что выдерживаются нормы.
Неділя, 10 лютого 2013, 18:43
·
0
Votes
Undo
Микола Миколайович завжди такий войовничий?? Якісь варварськи методи по вирішеню проблем.
Да і експеременти з приводу того чи проїде пожежна/ швидка медична машина , можуть коштувати дуже велику ціну! Я думаю так ризикувати не правильно.

Як би там не було потрібно діяти законими способами, які б тіки закони не були( мається на увазі подобається це комусь чи ні).

І жіночка яка казали що немає що їсти для неї ,походу бреше) знаю я її і думаю що нормально вона харчується))
" хлеба не было, так масло прям на колбасу мазали"

Немає повного відео??
Неділя, 10 лютого 2013, 08:51
·
0
Votes
Undo
О сюжете коротко:
- Проблемы с рынком, "подтянутые" проблемы от госслужащих;
- Два слова для тех, кто защищает рынок;
- Истерика Веселковой, которая на то, что в бюджет не поступает ни копейки, ничего не сказала и лишь оспорила факт ДТП;
- Чувак, который хотел сказать, что он дольше всех живет и лучше всех все знает)));
- Обзор альтернатив, которые есть на сегодняшний день и какие они замечательные.

Очевидно, что многое вырезано и оставлены лишь "угодные" факты.

p.s. Если не читать титры с представление выступающих или вообще слушать с закрытыми глазами, то на большее чем на заседание в сельском совете это не тянет. Это касается и культуры речи и мандража в голосе.
Неділя, 10 лютого 2013, 02:48
·
0
Votes
Undo
Четвер, 24 січня 2013, 09:03
·
0
Votes
Undo
чого сваритесь,я на цей базар дуже давно не хожу,бо на ньому нічого нормального купити не можна,хочеш нормальну річ купити треба їхати у Рівне,а ще краще,їдеш у Київ на футбік,на Хрещатику є магазин КОЛІНС,куди нашому братись,там купуєш фірмові речі,які дешевші і якісніші ніж на нашому гадюшнику ,а ще попадеш на акції,взагалі бомба,саме головне у цьому спорі,це розподіл грошей.Я не прихильник ні одної сторони,но чув ,що мер Славути,хоче наш базар забрати до себе у місто,вже виділив даже територію,тоді хто від цього виграє.Головне на мою думку,що гроші з цього базару мають працювати на місто,а не на деяких людей
Вівторок, 22 січня 2013, 19:44
·
0
Votes
Undo
Є проблеми, нема прибутку) ваш алгоритм того чиї будуть проблеми не правильний..
Вівторок, 22 січня 2013, 18:40
·
0
Votes
Undo
Дурень цей Василишин що підписався на цю аферу. Антонюк буде всі прибутки собі забирати, а всі проблеми будуть лише у директора цього. Хоча мені здається, що ніхто на цьому базарі торгувати не буде.
Вівторок, 22 січня 2013, 11:39
·
0
Votes
Undo
:) дирехтор B)
Вівторок, 22 січня 2013, 06:59
·
0
Votes
Undo
Як на мене, все одно, кому платити за місце, веселому чи пикатому. Аби було все чисто і цивілізовано. Думаєте на привокзальному арендна плата мала? А що стосується дати запуску, яка мала бути то 24.08.12, то 15.12.1'2 краще спитати в того дядька:
http://www.odnoklassniki.ru/profile/519096349168
Понеділок, 21 січня 2013, 21:57
·
0
Votes
Undo
не в курсі дати
але здається на це число заплановано інше "державне свЄто" :lol:
Понеділок, 21 січня 2013, 21:42
·
0
Votes
Undo
Часом не на 25 березня? ;)
Понеділок, 21 січня 2013, 21:15
·
0
Votes
Undo
можливо і варто.
Але хіба це вже таке важливе питання що потрібен референдум?
а за які кошти його проводити?
s все одно сфальсифікують :lol: :lol: :lol:
щоб б ми тут не писали, не нам ці питання вирішувати

питання довіри до мера проголосувати, щоб віддати кєсарю кєсарєво, а слєсарю слєсарєво...

якому це ше слєсарю ти пропонуєш мерське крісло? :lol: ГА? :lol:

п.с. чула що по весні планується відкриття нового ринку :woohoo:
орієнтовно березень-квітень
ждемс...
Понеділок, 21 січня 2013, 20:59
·
0
Votes
Undo
Враховуючи діаметрально протилежні думки, питання базару варто було б винести на міський референдум. А заодне і питання довіри до мера проголосувати, щоб віддати кєсарю кєсарєво, а слєсарю слєсарєво...
Понеділок, 21 січня 2013, 20:55
·
0
Votes
Undo
А мене не дістали. Навіть прикольно - вийшов із хати і вже на базарі. А мер придурок і чмо...
Понеділок, 21 січня 2013, 20:54
·
0
Votes
Undo
Базар з проспекту нікуди не піде - заспокойтесь.
Понеділок, 21 січня 2013, 20:52
·
0
Votes
Undo
ПРОСПЕКТ ДОЛЖЕН БЫТЬ ПРОСПЕКТОМ - А БАЗАР - БАЗАРОМ. И ПРАВИЛЬНО МЭР ДЕЛАЕТ . ИДИТЕ ТОРГУЙТЕ В ДРУГОМ МЕСТЕ. ОСТАВТЕ ЦЕНТРАЛЬНУЮ УЛИЦУ В ПОКОЕ. Я ЖИВУ НА ПРОСПЕКТЕ . И СКАЖУ ВАМ БАЗАРНИКИ - ВЫ УЖЕ ДОСТАЛИ!!!
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів