Середа, 20 липня 2016
  228 Replies
  107 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
ЗОШ №1 ім. М. Островського
Доброго дня Всім. Заділо питання, яке стосується нашого рідного міста. Я випускниця школи №1. Моя дитина цього року закінчила другий клас цієї ж школи. Перша школа - це була одна з найкращих шкіл в місті. Але протягом останнього року школа знов сяє новими досягненнями завдяки в.о Піонтківській Галині Рафіківні. Майже всі батьки на останньому дзвонику зраділи, що вона вже стала директором школи, але як з'ясувалося, що вже призначилинового директора - Маслій М.П.

На якій підставі призначили нового директора???..Коли згідно із законодавством Кабінету Міністрів постанова № 827 від 13 жовтня 2015 року., в якій сказано, що не пізніше як за місяць до призначення мало бути оголошено конкурсний відбір в місцевих засобах інформації, що зроблено не було. Конкурсна комісія, до складу якої згідно постанови мають входити представники засновника, педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) навчального закладу, а також органу місцевого самоврядування та громадського об’єднання керівників навчальних закладів відповідної адміністративно-територіальної одиниці відповідним чином створена не була. Як результат, мотиви призначення НОВОГО Директора громадськості невідомі.

ТОМУ на підставі цього буде проведена АКЦІЯ ПРОТЕСТУ , яка відбудеться на площі перед міськвиконкомом 22 липня (п'ятниця) 2016р. о 9-00.
Четвер, 28 липня 2016, 13:20
·
0
Votes
Undo
Ви вчилися в ліцеї, і напевно успішно вчилися у вузі , тому напевно знаєте, що означає слово «модератор»? Посередник, арбітр…. Детальніше можете подивитись у словнику. А ви –молода, розумна людина агрессивно відстоюєте одну сторону. Мені байдуже, чи виставите цю інформацію.чи ні …. Але скажу, це нечесно не призначити директором людину, яка не10, а майже 30 років працювала в школі. Пройшла від вчителя до зауча і В.О. директора. Вона заслужила !! Бо посаду зауча отримала не тому,що чиясь вона дитина, дружина, подруга… як більшість посадовців. Завжди булла справедливою, не збагатилася, не нажилася….не використовувала місце своєї роботи в меркантильних цілях. Вона не патріотка? Вона виховала власних дітей патріотів і виховуює патріотів в школі….Сенсу писати на форум не бачу Можете навіть заблокувати більше всеодно писати не буду.
Четвер, 28 липня 2016, 12:49
·
0
Votes
Undo
Я вчився в ліцею з першого по останній клас і так я можу сказати, що було погано!
Кому погано ? Тобі?
Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців.
А цим і зараз добре, чи не так ?
Четвер, 28 липня 2016, 10:50
·
0
Votes
Undo
Призначати директора, варто було під час навчального року, або в черні чи вже після 15 серпня

А ну звичайно ігри престолів значно важливіші за навчальний процес. Цією відповіддю ви показали ваші справжні інтереси, далі продовжувати немає сенсу.
А щодо зауваження дописувача про ліцей і небайдужість , то директора ліцею вибрали з ліцею. Гарбарець не Маслій.

Слухайте, людина 10 років пропрацювала в першій школі, її добре знає весь колектив. Цього замало? Чи треба було призначати когось пов'язаного із скандалом навколо Молявчика?
Маслій проводить індивідуальні бесіди з працівниками школи не перший крок до недемократичного керування?

Які бесіди? З ким конкретно? На яку тематику? Розповідайте детально, бо поки що це більше схоже на ваш типовий плач "всі бояться" "узурпація влади!" і тд.
А коли працювала Можейко, в ліцеї було дуже погано і дуже страшно ? І саме за її зняли ?

Я вчився в ліцею з першого по останній клас і так я можу сказати, що було погано! Добре було лише доцям і синочкам бізнесменів та високопосадовців. Не бачу сенсу тут детально розписувати, почитай відповідну тему.
Четвер, 28 липня 2016, 09:44
·
0
Votes
Undo
На пенсію по віку відправили ніби як
Четвер, 28 липня 2016, 09:35
·
0
Votes
Undo
Коли знімали Можейко, щось не сильно школа №1 проявляла не байдужість. Але зараз працює ліцей добре і нічого страшного не сталось.
А коли працювала Можейко, в ліцеї було дуже погано і дуже страшно ? І саме за її зняли ?
Четвер, 28 липня 2016, 09:16
·
0
Votes
Undo
Призначати директора, варто було під час навчального року, або в черні чи вже після 15 серпня, а не в середині липня , в кінці тижня після обіду , коли на роботі 3 технічки. Це по-перше. А щодо зауваження дописувача про ліцей і небайдужість , то директора ліцею вибрали з ліцею. Гарбарець не Маслій. ЇЇ знають, поважають і люблять в ліцеї всі: і вчителі, і батьки, і діти . Вибір був дуже правильний. Мова в попередніх дописах йшла про демократичність, то хіба вже , те що Маслій проводить індивідуальні бесіди з працівниками школи не перший крок до недемократичного керування?
Четвер, 28 липня 2016, 09:06
·
0
Votes
Undo
Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно."

Вибачте, а якщо їм дійсно все одно? Чи акція діло не добровольне?
Четвер, 28 липня 2016, 08:14
·
0
Votes
Undo
Модератор зауважує, що мало людей на мітинзі. Звичайно, вибрано чудовий момент для призначення нового директора. Літо-відпустки. А ще , на жаль , дуже багато байдужих людей. Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно." Пригадалися слова Бруно Ясенського:"Не бійся ворогів-у гіршому випадку вони можуть вбити, не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити.Бійся байдужих,вони і не вб'ють,і не зрадять,але з їхньої мовчазної згоди існують зрада і вбивство." Радує те, що небайдужих більше. Хочеться вірити у те, що ті, від кого все ж залежить вирішення проблеми, знайдуть правильний вихід із ситуації. Адже важливо, щоб у людей не було гіркого осадку в душі від думки, що нічого від нас не залежить. Це породить ще більше байдужих людей.

Коли знімали Можейко, щось не сильно школа №1 проявляла не байдужість. Але зараз працює ліцей добре і нічого страшного не сталось.
Середа, 27 липня 2016, 22:40
·
0
Votes
Undo
Вибачте, але коли ще мали призначати директора? Під час учбового процесу? :blink:
Середа, 27 липня 2016, 21:51
·
0
Votes
Undo
Модератор зауважує, що мало людей на мітинзі. Звичайно, вибрано чудовий момент для призначення нового директора. Літо-відпустки. А ще , на жаль , дуже багато байдужих людей. Я спілкувалася з окремими вчителями , які не взяли участі в акції. Чого варта іх громадянська і суспільна позиція , якщо заявляють :" Мені все одно." Пригадалися слова Бруно Ясенського:"Не бійся ворогів-у гіршому випадку вони можуть вбити, не бійся друзів - у гіршому випадку вони можуть тебе зрадити.Бійся байдужих,вони і не вб'ють,і не зрадять,але з їхньої мовчазної згоди існують зрада і вбивство." Радує те, що небайдужих більше. Хочеться вірити у те, що ті, від кого все ж залежить вирішення проблеми, знайдуть правильний вихід із ситуації. Адже важливо, щоб у людей не було гіркого осадку в душі від думки, що нічого від нас не залежить. Це породить ще більше байдужих людей.
[quote="Островський О.В."
на добраніч
Вівторок, 26 липня 2016, 23:54
·
0
Votes
Undo
Не раз чув, як у школі № 1 багато вчительок між собою спілкуються виключно російською мовою. А тут - чомусь всі українською пишуть... Дивно...

Та хоч китайською. Чи молдовською...З учнями вони якою мовою спілкуються?
Вівторок, 26 липня 2016, 23:13
·
0
Votes
Undo
Мене цим ви не здивуєте. Вже видно, як ви працюєте :P

Давно видно як ви працюєте. Як я і попереджав: одна людина - один акаунт, все інше публікуватись не буде. Видимість більшості ліпше доводьте присутністю на мітингах, а не публікацією тут постім під різними іменами. А то щось на відео не більше 30 чоловік, а тут ви розповідаєте мало не про сотні людей.
Вівторок, 26 липня 2016, 22:47
·
0
Votes
Undo
прикалуються діти,а я висловив свою думку,твоя мені вже набридла
Вівторок, 26 липня 2016, 22:24
·
0
Votes
Undo
А ну да, можна подумати те що був не 33 канал, а ПЦ, дуже сильно змінило реальний стан речей :-) Ще раз попереджаю як модератор, якщо ви не будете писати під одним ніком, більше я вашу пости не публікуватиму.

Мене цим ви не здивуєте. Вже видно, як ви працюєте :P
Вівторок, 26 липня 2016, 21:58
·
0
Votes
Undo
а ця людина не працювала там,чи ви не дивились відео,там чітко сказано,що людина допрацювала до зауча і пішла на підвищення.

Ти серйозно не розумієш чи з принципу прикалуєшся?
Вівторок, 26 липня 2016, 21:39
·
0
Votes
Undo
Ха-ха...От прийшла Маслій і почали робити ремонт у школі. Не смішіть, а то без неї, можна подумати, ніхто його не робив.
Спостерігач: виступайте передавачем Ви, бо я так розумію, що буваєте дуже часто в ЗОШ №1. Передасте Маслій, що знання багатьох мов розвиває мозок людини!
Вівторок, 26 липня 2016, 21:37
·
0
Votes
Undo
А ну да, можна подумати те що був не 33 канал, а ПЦ, дуже сильно змінило реальний стан речей :-) Ще раз попереджаю як модератор, якщо ви не будете писати під одним ніком, більше я вашу пости не публікуватиму.
Вівторок, 26 липня 2016, 21:33
·
0
Votes
Undo
Схоже мене ввели в оману, був не 33 канал, а ПЦ
https://www.youtube.com/watch?v=86dd7E4oUlA

Навіть собі не уявляєте в якому стані "омани" ви знаходитесь. Але у вас такий обов'язок... То не вводьте в оману інших! Тим паче, що ви тут ще й Модератор. Приходьте, слухайте, транслюйте правду, бо таке враження, що це неофіційний сайт МР.
Вівторок, 26 липня 2016, 21:29
·
0
Votes
Undo
Я думаю, що Галина Рафіківна справді віддана школі, якщо навіть позивний собі обрала на честь шкільного автобуса - RAF-іка https://www.google.com.ua/search?q=%D1%80%D0%B0%D1%84%D0%B8%D0%BA+%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%80%D0%BE%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0%BE%D0%B1%D1%83%D1%81&espv=2&biw=986&bih=594&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwiJooDHrJHOAhUCkywKHTVSBB0QsAQIKg
Я не знаю,кто ти Азоиз,но высмеивать отчество женщины это подло и низко. Как известно Есть три рода подлецов на свете: подлецы наивные, то есть убежденные, что их подлость есть высочайшее благородство, подлецы, стыдящиеся собственной подлости при непременном намерении все-таки ее докончить, и, наконец, просто подлецы, чистокровные подлецы
Найди себя сам(
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів