Середа, 20 липня 2016
  228 Replies
  111 Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
ЗОШ №1 ім. М. Островського
Доброго дня Всім. Заділо питання, яке стосується нашого рідного міста. Я випускниця школи №1. Моя дитина цього року закінчила другий клас цієї ж школи. Перша школа - це була одна з найкращих шкіл в місті. Але протягом останнього року школа знов сяє новими досягненнями завдяки в.о Піонтківській Галині Рафіківні. Майже всі батьки на останньому дзвонику зраділи, що вона вже стала директором школи, але як з'ясувалося, що вже призначилинового директора - Маслій М.П.

На якій підставі призначили нового директора???..Коли згідно із законодавством Кабінету Міністрів постанова № 827 від 13 жовтня 2015 року., в якій сказано, що не пізніше як за місяць до призначення мало бути оголошено конкурсний відбір в місцевих засобах інформації, що зроблено не було. Конкурсна комісія, до складу якої згідно постанови мають входити представники засновника, педагогічного колективу, громадського об’єднання батьків учнів (вихованців) навчального закладу, а також органу місцевого самоврядування та громадського об’єднання керівників навчальних закладів відповідної адміністративно-територіальної одиниці відповідним чином створена не була. Як результат, мотиви призначення НОВОГО Директора громадськості невідомі.

ТОМУ на підставі цього буде проведена АКЦІЯ ПРОТЕСТУ , яка відбудеться на площі перед міськвиконкомом 22 липня (п'ятниця) 2016р. о 9-00.
Понеділок, 25 липня 2016, 22:59
·
0
Votes
Undo
Якщо відволіктись від політики, теоріі заговору анонімів та взаємних погроз, ситуація така.

Є школа, в якій фактично керувала Піонтковська. Яка до цього працювала в цій школі і яку чудово знає колектив, яка тримає школу на рівні.
Раптом з'явилась Мослій, яка неждано-негадано призначилась нашим мером. Чому її, з якого переляку, коли є готовий керівник, підтримуючий діяльність закладу - велике питання, але ТУТ ми відповіді не побачимо ніколи.
І тепер цей колектив школи невдоволений і правдами-неправдами намагається цю ситуацію змінити. Це нормально? Та це абсолютно нормально. Бо, вибачте, "директора призначає не колектив, а той хто призначає несе за нього відповідальність" - абсолютна дурня. Мені буде дуже цікаво подивитись, в чому саме буде полягати відповідальність Полодюка за дії призначеної ним Мослій))))) Ну а те що коллектив не приймає участь в виборі директора - махрова совковщина.

ЗІ: До речі, репутація ліцею дуже впала під час використання учнів для спроб збереження Можейко? Ага, два рази... Нікому нічого не аукнулось. І тут не аукнеться, нема чого повітря переганяти... Репутацію школи можуть загубити погані показники. А показники в неї при Піонтковській вже є високі. Хоча допускаю що при Мослій ситуація зміниться

ЗІЗІ: Слухайте, а чому диригента в наш муніціпальний оркестр не Полодюк призначає?
Понеділок, 25 липня 2016, 22:49
·
0
Votes
Undo
Хворий не "брєд", а ситуація, яку створили ті, хто губить свою репутацію
Понеділок, 25 липня 2016, 22:29
·
0
Votes
Undo
У нас що тоталітаризм в місті? Чого боятися? Якийсь хворий брєд вже пішов.
А вплутування дітей в ці розборки може дуже погано аукнутись. Ви взагалі хочете своєю брудною білизною загубити репутацію школи?
Понеділок, 25 липня 2016, 22:21
·
0
Votes
Undo
Про Маслій пишуть , шо вона "вгодила частині колективу". Вона ще не встигла вгодити чи не вгодити . Просто люди бояться. Не вірять, що можна , щось змінити. Тремтять за посади. І їх , можливо , можна зрозуміти . Саме від директора залежать години і тому зарплата.Та страшно не це , а те, що створена жахлива ситуація, яка зробила людей боягузами, те, що люди не вірять у справедливість, те що з простими людьми влада не хоче рахуватись. Пишуть , що "прихвостні" лише підтримують, а в контакті діти створили цілу групу вже більше130 чоловік. Діти теж прихвостні?
Понеділок, 25 липня 2016, 22:19
·
0
Votes
Undo
каналам заплатили. звідки ж в нас вільна преса. журналісти ж по мітингам не ходять, де ви таке бачили

Я би поділяв ваш сарказм, якби серед них не був горезвісний 33 канал
Якщо все так юридично правильно оформлено (а в цьому ніхто не сумнівається), то чому це не зроблено відкрито і прозоро? Чому рік школа працювала з виконуючим обов"язки директора, а призначення відбулося тоді, коли весь педколектив знаходився у відпустках? Боялися "прихвостнів", як назвали учасників акції протету вище? Чи боялися свідомо налаштованих педагогів, які можуть і будуть відстоювати свою позицію

Ви вже починаєте будувати теорії заговору тут. Якщо ми вже говоримо про відкритість та прозорість, то хотілось би дізнатись все таки хто конкретно за яку кандидатуру? У вас були збори колективу? Є якісь протоколи? Які взагалі претензії до Маслій?
Понеділок, 25 липня 2016, 22:09
·
0
Votes
Undo
Не хочеться нікого ображати, розповідаючи про професіоналізм або відсутність такого. Справа навіть не в цьому. Якщо все так юридично правильно оформлено (а в цьому ніхто не сумнівається), то чому це не зроблено відкрито і прозоро? Чому рік школа працювала з виконуючим обов"язки директора, а призначення відбулося тоді, коли весь педколектив знаходився у відпустках? Боялися "прихвостнів", як назвали учасників акції протету вище? Чи боялися свідомо налаштованих педагогів, які можуть і будуть відстоювати свою позицію
Понеділок, 25 липня 2016, 21:50
·
0
Votes
Undo
каналам заплатили. звідки ж в нас вільна преса. журналісти ж по мітингам не ходять, де ви таке бачили
Понеділок, 25 липня 2016, 21:47
·
0
Votes
Undo
не те що у пешій школі: «ескорт королівський», а показати й нічого.

Ммм... Боюся, Ви трошки не в курсі того що відбувається в Шепетівці)))) Якраз першій є що показати. Та хоча б пройдіться по місту повз школи і гляньте, як вони виглядають. А вже потім розказуйте що перша "ніяка"))))
Понеділок, 25 липня 2016, 21:38
·
0
Votes
Undo
правда очі коле
Понеділок, 25 липня 2016, 21:32
·
0
Votes
Undo
Ну і на останок - публікуйте ваші пости від одного акаунту, не потрібно тут робити видимість масової підтримки. За таке у нас взагалі то банять.
Понеділок, 25 липня 2016, 21:29
·
0
Votes
Undo
І казала!

Мало віриться. Якщо це справді так, то вам же не важко буде назвати ваше прізвище та ім'я ;)
А "звєзду" із нового директора швидше ви робите самі, бо всім аж цікаво стає чим же таким вона вгодила частині колективу? Окрім вашої думки про неї як поганого вчителя більше аргументів я тут не помітив, хоча вас про це тут просили. І взагалі яка мета оцього всього путчу? Ніяких порушень при призначенні не було, ви самі прекрасно знаєте це знаєте. Подобається вам чи ні, але директора вибирає не колектив, і той хто обирає несе за нього відповідальність. То може варто мітингувати коли будуть факти зловживань?
А ще мені дуже цікаво, що на мітингу робили аж 2 телеканали? Більш вагомі проблеми нашого міста їх не цікавлять, а тут раптом зацікавив конфлікт у одній єдиній школі?
Понеділок, 25 липня 2016, 21:21
·
0
Votes
Undo
найгірше, що допоки амбітні "віддані своїй справі" чубляться, то страждають діти. всі ці міжусобиці батьків, вчителів та учнів, позиція яких розбіжна, ой як дадуться вже скоро в знаки. закон чітко все визначив, залишилося лише його виконати. стосовно чуток про цілковиту підтримку колективом пані галини: це лише чутки які розповсюджують виключно "прихвостні пані галини".

Влада повинна передбачити ось такі наслідки своїх призначень. Школа - не вотчина. Такі речі сьогодні мають робитись прозоро і народ виступив тому, що влада знову не рахується з думкою людей. Чого немає в мера, щоб зустрітись з людьми -часу, бажання... Чи має метеорит в Шепетівці впасти? Куди котиться наше місто під таким керівництвом :( :( :(
Понеділок, 25 липня 2016, 21:15
·
0
Votes
Undo
в місті доріг нема тільки ями . Працювати ніде . чим мерія займається :evil: :evil: :evil:

себе постріляйте а людям працювати не заважайте
Понеділок, 25 липня 2016, 21:09
·
0
Votes
Undo
І казала! Дратує що з середньої освітянки месію роблять, звєзду травлинську
Понеділок, 25 липня 2016, 20:58
·
0
Votes
Undo
А сміливості сказати це в очі людині вистачить, а не анонімно тут гидити?
Я не знаю ситуації навколо цього призначення, але оцей негатив і чорноротість в цій темі починають вже дратувати.
Понеділок, 25 липня 2016, 20:55
·
0
Votes
Undo
Прочитала про досягнення маслій :blink: зараз заплачу! Бо смішно дуже. Вчилася у цієї пробач Боже вчительки :evil: Аж до репетитора записали батьки, бо рівень викладання - жах! Ось така правда. А які досягнення? Гарно товаришує з мером? :P :P
Понеділок, 25 липня 2016, 20:53
·
0
Votes
Undo
не судіть.... цитуйте вірно: «прихвостні пані галини». стосовно травлинської директорині, то колектив там справді не величкий, а результати роботи видніють. не те що у пешій школі: «ескорт королівський», а показати й нічого.

Якраз першу видно краше, на рівні з усіма школами міста. часто буваю і знаю точно. і про результати зно говорить все місто.
Понеділок, 25 липня 2016, 20:31
·
0
Votes
Undo
чому плітки? та ще й гнилі? :angry: в свободі вона, та хоч де завгодно. я бачу, шо мер зажрався і нагло ставить своїх однопартіців. є ж люди достойні в місті, в школі. чого ж треба з села виписувати маслій? і тихцем призначати? а???? :huh:

бо це гнила плітка, яку ви придумали або передаєте.

Хто зна, хто тут являється більшим пліткарем...
Про Галину Островську:
Островський О.В., а чого ти завжди виступаєш адвокатом свободи, хоча ніякого відношення до неї не маєш ?
Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих.

А чому відразу не сказати що маєш,так-би мовити,другорядне відношення до Свободи?Адже твоя мати являється членом ВО Свобода.

Його мати не є членом Свободи, інфа 100%.

і про відкриті списки членів свободи:
Сьогодні цікавився списками, повідомили що скоро будуть надруковані в місцевій газеті.
Понеділок, 25 липня 2016, 20:29
·
0
Votes
Undo
чому плітки? та ще й гнилі? :angry: в свободі вона, та хоч де завгодно. я бачу, шо мер зажрався і нагло ставить своїх однопартіців. є ж люди достойні в місті, в школі. чого ж треба з села виписувати маслій? і тихцем призначати? а???? :huh:

бо це гнила плітка, яку ви придумали або передаєте.

Хто зна, хто тут являється більшим пліткарем...
Про Галину Островську:
Островський О.В., а чого ти завжди виступаєш адвокатом свободи, хоча ніякого відношення до неї не маєш ?
Сам не знаю, очевидно тому що на неї тут чомусь найбільше нападок, при чому необгрунтованих.

А чому відразу не сказати що маєш,так-би мовити,другорядне відношення до Свободи?Адже твоя мати являється членом ВО Свобода.

Його мати не є членом Свободи, інфа 100%.

і про відкриті списки членів свободи:
Сьогодні цікавився списками, повідомили що скоро будуть надруковані в місцевій газеті. /quote]
Понеділок, 25 липня 2016, 20:26
·
0
Votes
Undo
Прошу видалити
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів