Середа, 23 травня 2007
  202 Replies
  19K Visits
0
Votes
Undo
  Subscribe
Говорят,что читать книги сейчас не модно.Можно согласиться,а можно нет.И в связи с этим хотелось бы узнать,а как обстоят дела у наших форумцев?..
Субота, 25 жовтня 2008, 07:29
·
0
Votes
Undo
Н.П.Михайленко "Методика преподавания игры ......."
Субота, 25 жовтня 2008, 12:13
·
0
Votes
Undo
Курсовик свой по экономике предприятия уже 150-й раз читаю)))
Субота, 04 липня 2009, 12:39
·
0
Votes
Undo
Недавно закинув Кинга... паралельно читаю Ремарка "Триумфальную арку" и Харуки Мураками (но правда книга на книгу не приходится:ad:)
Неділя, 05 липня 2009, 20:09
·
0
Votes
Undo
хех..дочитую Патріка Зюскінда "Парфюмер", до речі, вже вдруге)))вперше рік тому читала просто для себе, а тепер вимагає шкільна програма..)))саме собою, фільм - одне, а книжка - зовсім інше..))До речі, маю питання...))Нікому не доводилось читати Стівена Кінга "Коли впаде темрява"?)Мене зацікавила ця збірка..Надумала замовляти, а чи варто?)):bn:Також думаю на рахунок Джеймса Паттерсона та Говарда Рафена "Виклик")Можливо, порадите когось з сучасників?))
Неділя, 05 липня 2009, 20:23
·
0
Votes
Undo
А навіщо замовляти?Зараз можна в інтернеті книги скачувати)тут http://www.alltxt.org.ua/article.php?id=186 Кінга багато творів
Неділя, 05 липня 2009, 20:37
·
0
Votes
Undo
[QUOTE=Nino;40954]А навіщо замовляти?Зараз можна в інтернеті книги скачувати)тут http://www.alltxt.org.ua/article.php?id=186 Кінга багато творів[/QUOTE]Звичайно, це вихід, навіть не обговорюється...))Вже знайшла майже те, що хотіла...)))Але разом з тим на питання "Навіщо замовляти?" є проста, банальна і веселенька відповідь..)))Вся справа в тому, що моя маман у книжковому клубі..))Звичайно, саме там я знайшла ці книги..))Є дещо цікаве з запропонованого в каталозі, але і не без непорозумінь з пересилкою та замовленням з іншого боку..))Уламую її відмовитись від користування послугами клубу:ag:
Вівторок, 04 серпня 2009, 19:39
·
0
Votes
Undo
Чи має хтось електронний варіант С.Жадана "Аnarchy in the ukr"? Був би дуже вдячний, якщо б відіслали на log-ger(@)i.ua
Четвер, 06 серпня 2009, 19:19
·
0
Votes
Undo
Фільм "СУМЕРКИ" надихнув мене на те,щоб прочитати продовження.Бо 2 частина вийде у прокат лише взимку,а там 5 книг Стефани Майер Сумерки-2. Новолуние
П'ятниця, 07 серпня 2009, 04:20
·
0
Votes
Undo
читать люблю но только книги, с компа не могу, а читаю практически все начиная с класики и заканчивая фантастикой и фентези у самого неплохая библиотека практически всех жанров если кому интересно могу обменяться пишите сам ищу Муркока Хроники Черного Меча вещь сильная покруче Амбера Да и Амбера до конца не дочитал если у кого есть полное собрание напишите
П'ятниця, 07 серпня 2009, 14:05
·
0
Votes
Undo
У меня были книги М.Муркока: Повелители мечей, Танцоры на краю времени, Повелитель бурь (Буреносец), Хроники Дориана Хокмуна (Рунный меч и Замок Брасс). Если нужно, могу поискать. Это классика фэнтези. Очень увлекает. Правда цикл "Край времени" тяжеловат для понимания.
Понеділок, 07 вересня 2009, 08:55
·
0
Votes
Undo
Є такий маловідомий, як я бачу на форумі автор=))))) Прохасько, прочитайте його"Непростих" сподобається обіцяю. А ще для затравки спробуйте Іздрика "Сон" твір коротесенький, проте знайомить з автором дуже добре.
П'ятниця, 11 грудня 2009, 18:22
·
0
Votes
Undo
_ApAI-IchA_ ха...как у тебя всё просто, а я "любые" не читаю...я читаю то, что мне интересно, а не ЛЮБЫЕ....никогда не начну читать тупой сентиментальный роман или не менее тупой детектив....а ответ "любые" - подразумевает под собой "всё, что не попадя, то и читаю"
П'ятниця, 11 грудня 2009, 23:18
·
0
Votes
Undo
Зараз вже дочитую художню літературу (Габріель Гарсія Маркез і Акунін) і мабуть піду вивчати і порівнювати позиції Мішеля Онфре і Фукуями по поводу розвитку людства з точки зору етики.. І вже який раз замічаю, шо дуже часто філософія - возрастне =)
Субота, 26 грудня 2009, 09:21
·
0
Votes
Undo
_ApAI-IchA_ ха...как у тебя всё просто, а я "любые" не читаю...я читаю то, что мне интересно, а не ЛЮБЫЕ....никогда не начну читать тупой сентиментальный роман или не менее тупой детектив....а ответ "любые" - подразумевает под собой "всё, что не попадя, то и читаю"
Понеділок, 28 грудня 2009, 09:04
·
0
Votes
Undo
Зараз читаю Юрія Андруховича "Московіада". Я б в житті не взяла в руку таку книжку, але держаний іспит з української літератури зобов"язав. ПО-перше сам твір є романом жахів роман, в якому зображено незвичні ситуації, жахи пекла, страхітливі жорстокості, великі таємниці, що перетворюють людину на іграшку надприродних сил.), по-друге одні події так швидко преходять в інші що і не встигаєш зрозуміти що до чого, і по-третє в цьому творі багато ненормативної лексики, матів, що просто обурює...Я не розумію, чого цей брєд заставлшяють вивчати в інституті? Короче це прогсто жах!Хтось читав твори цьгго автора??__________________
Субота, 13 березня 2010, 09:03
·
0
Votes
Undo
О я ..., ти за Андрюховича питаєш чи хтось читав цього автора??? Звичайно читали! Його вірші внесені до фондів української культури, пісні Мертвого півня за його текстами, "12 обручів" та "московіада" одні з найкращих книжок, що доводилось читати, люди, ви що?
Середа, 17 березня 2010, 09:41
·
0
Votes
Undo
Nastynya, чесно здивований твоєю критикою на Андрюховича.
Середа, 17 березня 2010, 16:06
·
0
Votes
Undo
Починаю читати Ильфа и Петрова " Золотой теленок" класику потрібно знати :)
Середа, 17 березня 2010, 16:25
·
0
Votes
Undo
а я зараз знов перечитую Чуковського :) Мойдодира знаю на пам'ять.Причому читаю вголос.
Четвер, 18 березня 2010, 13:08
·
0
Votes
Undo
"Удар русских богов" В.А.Истархова
There are no replies made for this post yet.
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below.
Supported: gif,jpg,png,jpeg,zip,rar,pdf
· Insert · Remove
  Upload Files (Maximum 128MB)

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів